EM Group waakt over lekkerkerker !

 

De firmanaam Lekkerkerker is bekend over heel Nederland en dit familiebedrijf omvat meerdere bedrijven op diverse sites. Machinehandel Lekkerkerker is wellicht het meest bekend en telt een 50-tal gespecialiseerde medewerkers.

lekkerkerker machinehandel

Machinehandel Lekkerkerker is reeds jarenlang bezig met het vernieuwen en reviseren van productielijnen en de handel van tweedehands machines. De kwaliteit, het vakmanschap, de dienst, de waarborg en het persoonlijke contact met de cliënt staan voorop. Meedenken om de juiste oplossing te vinden voor de klant is er een dagelijkse uitdaging.

Een Belgische partner !

De Belgische firma EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas (nabij Antwerpen), is reeds jarenlang leverancier van totaaloplossingen voor toegangscontrole en tijdregistratie voor de diverse Lekkerkerker sites. EM is dan ook fier dat een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van de juiste machines voor hun klanten, opteerde voor een samenwerking met een Belgische partner voor de toegangscontrole en tijdregistratie voor de eigen vestigingen. It takes one to know one …

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV