SVZ volgt positieve evaluatie van het overgenomen Mondifoods !

Fruitverwerker Mondi Foods uit Rijkevorsel, reeds klant van EM Group sedert 1999, heet sinds  1 januari 2013  SVZ Rijkevorsel. De naamsverandering kwam er na de overname van Mondi Foods door de Nederlandse groep SVZ.

SVZSVZ Rijkevorsel stelt vandaag een 50 mensen tewerk en verwerkt fruit tot puree. Aardbeien, kiwi’s, frambozen e.d. worden aangekocht op de internationale markt en in Rijkevorsel verwerkt tot een grondstof voor de dranksector, de ijsboeren, de bakkerijen, de zuivelindustrie enz. De puree wordt er verwerkt in sappen, ijs, yoghurt enz.

Naar aanleiding van de verhuis van de hoofdzetel van SVZ van Ettenleur naar Breda begin juli 2014 werd bij SVZ uitgekeken naar een toekomstige partner voor de toepassing toegangscontrole. Binnen SVZ had men oren naar de positieve evaluatie die EM Group als leverancier kreeg bij het vroegere Mondifoods, temeer omdat de toegangscontrole-oplossing van EM Group kon gedeeld worden door beide sites.

Kortom, voortaan zal de Galantis Access toegangscontrole van EM zowel de SVZ site te Rijkevorsel als die te Breda beveiligen!

 

Meer info en referenties: sales@emgroup of tel. 03-780 97 80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV