Partners

partners_EMGroup

Mobotix

EM Group installeert IP camerabewakingssystemen van diverse merken maar specialiseerde zich de voorbije jaren vooral in de Mobotix camera's en realiseerde intussen een 100-tal projecten. EM was van meet af aan een overtuigd voorstander van het Mobotix gamma en investeerde heel wat tijd in de opleiding van haar medewerkers. EM Group is dan ook al enkele jaren Diamond Mobotix Partner.

Automatic systems

EM Group en Automatic Systems werken reeds jarenlang samen voor het regelen van de fysieke toegang tot gebouwen, parkings en andere bedrijfsterreinen, en dit zowel voor personen als voertuigen, door middel van slagbomen, tourniquets, draaitrommels, automatische hoog beveiligde poorten, snel openende deuren, anti-terugstroom deuren, etc.

AIROC Security Locks

Geen toegangscontrole zonder elektrische sloten daarom werkt EM Group al jaren met een vaste slotenmaker namelijk ASL. Wij rekenen op hun expertise om voor elke deur het gepaste slot te voorzien op basis van het model van de deur, de securityvereisten van de klant en de locatie/functie van de deur.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY is de grootste leverancier van intelligente sluit- en veiligheidsoplossingen ter wereld. EM Group heeft de draadloze krukken, cilinders en meer van ASSA ABLOY mee geïntegreerd in hun toegangscontrolesysteem zodat er ook een online werking is.

DIZ Informatiezuilen

DIZ is ontwerper en fabrikant van informatiezuilen, monitorbehuizingen, multi-touch tafels en tabletoplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij marktleider in het inzetten van publieksbestendige, digitale en interactieve oplossingen.

The Staff Solutions

The Staff Solutions levert advies en ondersteuning in het brede ICT spectrum voor kleine en middelgrote ondernemingen. Begin 2023 werd The Staff Solutions de partner van EM Group voor de vernieuwing van hun bezoekersbeheer: Galantis Gatehouse. De bezoekersregistratiemodule van The Staff Solutions: Gatehouse® is een software oplossing om uw bezoekers zichzelf op een eenvoudige manier elektronisch te laten registreren.

 
 

Realisaties