Partners

partners_EMGroup
 

 

 

 

 

Mobotix

EM Group installeert IP camerabewakingssystemen van diverse merken maar specialiseerde zich de voorbije jaren vooral in de Mobotix camera's en realiseerde intussen een 100-tal projecten. EM was van meet af aan een overtuigd voorstander van het Mobotix gamma en investeerde heel wat tijd in de opleiding van haar medewerkers. EM Group is dan ook Diamond Mobotix Partner.

Automatic systems

EM Group en Automatic Systems werken reeds jarenlang samen voor het regelen van de fysieke toegang tot gebouwen, parkings en andere bedrijfsterreinen, en dit zowel voor personen als voertuigen, door middel van slagbomen, tourniquets, draaitrommels, automatische hoogbeveiligde poorten, snel openende deuren, anti-terugstroom deuren, etc.

AIROC Security Locks

Geen toegangscontrole zonder elektrische sloten daarom werkt EM Group al jaren met een vaste slotenmaker namelijk ASL. Wij rekenen op hun expertise om voor elke deur het gepaste slot te voorzien op basis van het model van de deur, de securityvereisten van de klant en de locatie/functie van de deur.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY is de grootste leverancier van intelligente sluit- en veiligheidsoplossingen ter wereld. EM Group heeft de draadloze krukken, cilinders en meer van ASSA ABLOY mee geïntegreerd in hun toegangscontrolesysteem zodat er ook een online werking is.

Realisaties