Partners

partners_emgroup
  
  
  
  
  
  
  
  
Mobotix
 
EM Group installeert IP camerabewakingssystemen van diverse merken maar specialiseerde zich de voorbije jaren vooral in de Mobotix camera's en realiseerde intussen een 100-tal projecten. EM was van meet af aan een overtuigd voorstander van het Mobotix gamma en investeerde heel wat tijd in de opleiding van haar medewerkers.

Automatic systems

EM Group en Automatic Systems werken reeds jarenlang samen voor het regelen van de fysieke toegang tot gebouwen, parkings en andere bedrijfsterreinen, en dit zowel voor personen als voertuigen, door middel van slagbomen, tourniquets, draaitrommels, automatische hoogbeveiligde poorten, snel openende deuren, anti-terugstroom deuren, enz.
 
 
 
Paralax
 
EM Group is verdeler in België en Luxemburg van het PARALAX-gamma met een nieuwe generatie planningsoftware en krachtige planning-tools die u continu inzicht bieden in alle actuele informatie die voor uw personeelsplanning van belang is. Zo beschikt u te allen tijde over een rooster dat up-to-date is (desnoods: up-to-the-second) en dat voldoet aan alle eisen die u er aan stelt. De planning houdt rekening met de gewenste bezetting, de vereiste skills van de mensen, de individuele wensen van uw medewerkers, hun prestatiesaldo t.o.v. het vooropgestelde werkpatroon, etc. Tevens is een link tussen Rostar CAS (van Paralax) en Galantis Presence (van EM Group) voorzien zodat de geplande roosters meteen verschijnen in uw tijdregistratiesysteem.
 
 

Time Gala

EM Group is verdeler en implementator van de planningsoftware PlanExpert in België en Nederland en werkt hiervoor nauw samen met de firma Time Gala, invoerder van PlanExpert. Time Gala heeft een brede ervaring met PlanExpert opgebouwd toegespitst op instellingen in de zorgsector (vooral in de ouderenzorg) die hun uurroosterplanning wensen te optimaliseren dankzij gespecialiseerde planningssoftware. PlanExpert blinkt uit door zijn gebruiksvriendelijkheid, de snelheid waarmee men er leert mee werken en de verrassend aantrekkelijke prijs. Momenteel werken in België een 70-tal zorginstellingen met PlanExpert. In heel Europa zijn dat er ruim 3000. 

 

 

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV