Tijdregistratie

Tijdregistratie, ruim 40 jaar dé specialiteit van EM Group.

Dagelijks maken tienduizenden werknemers in België gebruik van een systeem voor tijdregistratie van EM Group. Aangezien de ontwikkeling en productie van onze hard- en software inhouse gebeuren zijn wij heel flexbiel om voor u de beste oplossing te vinden.

EM Group voorziet zowel de software (Galantis Time) als hardware om de registraties van uw medewerkers te verzamelen. Dit kan op verschillende manieren, via onze tikklok die de tikkingen kan doorsturen via ethernet (PoE-voeding) of een externe mobile data module (voeding via 230 VAC adaptor) of men kan zichzelf online registreren via onze webbased ESS-module Galantis MyTime. Qua registratiemethode zijn er ook verschillende opties namelijk: badges (verschillende modellen en technologieën), vingerafdruk, gezichtsherkenning, QR-codes (fysiek of digitaal) en virtuele kaarten.

 

Meer informatie omtrent onze verschillende tikklokken/ESS Module kan u hieronder terugvinden: 

EM123Mi knipped

 

 

EM Group voorziet de nodige koppelingen.

EM Group biedt tevens de nodige interfaces met zowat alle loonsecretariaten van België voor een vlotte verloning van uw medewerkers. Naast loonsecretariaten staan wij altijd open om doormiddel van API's met derde partijen (ERP-pakketten, interimkantoren, ect) te koppelen.

Ook een interface van uw tijdregistratie naar de webservices van de overheid (RSZ) kan zeer nuttig zijn voor firma’s in die sectoren waar de overheid een verplichte aanwezigheidsregistratie (Checkin@work) heeft ingevoerd, zoals de bouwsector en de vleesverwerkende bedrijven. Ook hier kan EM Group u adviseren en helpen!

Als integrator kan EM Group de beheersoftware voor uw tijdregistratie en urenregistratie bovendien probleemloos integreren met onder meer uw toegangscontrole en brandstofbeheer.

 

 

Tijdregistratie evolueert voortdurend. 

Het toenemend belang van tijdregistratie is te vooral te danken de voortdurend evoluerende technologie en de groeiende behoefte tot flexibel werken. De oude manuele prikklok-met-kaart is reeds lang vervangen door een modern en gebruiksvriendelijk toestel. Tijdsregistratie biedt werknemers vandaag ook veel meer dan enkel hun gepresteerde uren bijhouden. Zo biedt onze ESS-module Galantis MyTime medewerkers niet enkel de mogelijkheid om hun registraties, saldi en verlof vanop afstand en mobiel te raadplegen en aan te vragen maar kan men bijvoorbeeld ook rapporten laten generen, ziektebriefjes uploaden en vergoedingen aanvragen. De moderne technologie en gebruiksvriendelijke applicaties maken van tijdregistratie een onmisbaar instrument voor flexibel werken zeker voor thuiswerk!

 

Meer info over tijdregistratie? Documentatie? Demo? Offerte?

      • Tel. 03 780 97 80
      • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      • Contactformulier

 

Tijdregistratie, ruim 40 jaar dé specialiteit van EM Group.

Realisaties