Tijdregistratie

Tijdregistratie, ruim 40 jaar dé specialiteit van EM Group.

Dagelijks maken tienduizenden werknemers in België gebruik van een systeem voor tijdregistratie van EM Group (Sint-Niklaas).  Bij EM kan u terecht voor een brede waaier van oplossingen en een ruime keuze aan badgelezers en bijhorende software voor een efficiënt beheer van de werktijden van uw medewerkers. De tikklok kan de tikkingen doorsturen via uw ethernet of werken op basis van draadloze GPRS technologie. U kan tikken via een badge (kaart of tag) of via fingerprint technologie.

 

  EM123EM123 detail groen

Als integrator kan EM Group de beheersoftware voor uw tijdregistratie en urenregistratie bovendien probleemloos integreren met ondermeer uw toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

EM Group biedt tevens standaard interfaces met zowat alle loonsecretariaten voor een vlotte verloning van uw medewerkers.

Ook een interface van uw prikklok naar de webservices van de overheid (RSZ) kan zeer nuttig zijn voor firma’s in die sectoren waar de overheid een verplichte aanwezigheidsregistratie (Checkinatwork) heeft ingevoerd, zoals de bouwsector en de vleesverwerkende bedrijven. Ook hier kan EM Group u adviseren en helpen !

 

Tijdregistratie evolueert voortdurend.

In tijden dat slogans als ‘Het Nieuwe werken’ en ‘BYOD’ schering en inslag zijn, heeft tijdregistratie zeker niet afgedaan. Integendeel, het aantal klanten van EM Group dat werkt met een tijdregistratie systeem neemt nog steeds toe.

Het toenemend belang van tijdregistratie is te vooral te danken de voortdurend evoluerende technologie en de groeiende behoefte tot flexibel werken. De oude manuele prikklok-met-kaart is reeds lang vervangen door een modern en gebruiksvriendelijk toestel met een mooi design, een efficiënte display en een moderne technologie (biometrie, ethernet, GRPS,…). De tikklok van vandaag wordt beheerd via een gebruiksvriendelijk softwarepakket met een doordachte user interface dat werkt via de diverse browsers en op al uw mobiele devices (tablet, smartphone,…).

Tijdsregistratie biedt werknemers vandaag de mogelijkheid om hun registraties, saldi en verlof vanop afstand en mobiel te raadplegen en aan te vragen. De moderne technologie en gebruiksvriendelijke applicaties maken van tijdregistratie een onmisbaar instrument voor flexibel werken !

Doordat EM Group zowel instaat voor de R&D, productie en installatie van de eigen hardware (badgelezers en toebehoren) als voor de ontwikkeling van en support bij de beheersoftware, kan u als klant rekenen op heel wat kennis en flexibiliteit.

Voordelen van een tijdregistratiesysteem van EM Group:

-            _Een stabiele firma (100% Belgisch) met een zeer ervaren team (en zo’n 2000 klanten b2b)

-            _One-stop-shopping: hardware + software + toebehoren + interfacing

-            _Grote flexibiliteit (eigen R&D, productie, softwareontwikkeling, installatiedienst, support,…)

-            _En nog veel meer !

Neem gerust contact met op met EM Group voor meer info en referenties of kijk eens op onze website naar onze realisaties of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer info over tijdregistratie via tel. 03-780 97 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons online contactformulier.

 

Tijdregistratie en ESS kan ook mobiel !

Galantis® MyTime is de nieuwste module binnen de Galantis® software suite van EM Group. MyTime is een Employee Self Service (ESS) module en is dus de opvolger van e-CERTO. MyTime situeert zich binnen de Galantis® Time module voor tijdregistratie.

My Time is webbased en werd ontwikkeld met de nieuwste HTML5 technologie.

Via Galantis® MyTime kan een werknemer waar en wanneer gewenst:

- registraties (tikkingen) aanmaken (bv bij werk op verplaatsing of thuis), consulteren en aanvragen (bv indien vergeten tikken)

- verlofaanvragen doen (nog goed te keuren door de manager)

- saldi (gewerkte uren, verlof) consulteren

- en nog veel meer!

tijdregistratie via smartphone

Galantis® MyTime draait niet enkel op uw desktop maar ook op alle mobiele platformen (iOS, Android, Windows Phone,…) dankzij de nieuwste HTML5 software.

Kortom, MyTime is naast een mobiele tikklok een handige ESS tool voor de werknemer, teamverantwoordelijke én de HR-afdeling.

Indien gewenst kunnen coördinaten worden meegegeven met elke registratie. Ook kostenplaatsen worden automatisch geregistreerd.

Meer info via tel. 03-780 97 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons online contactformulier.

 

 

CheckInAtWork: verplichte aanwezigheidsregistratie na de bouw nu ook in de vleessector !

Sedert 1 januari 2016 is er een verplichte aanwezigheidsregistratie in de vleessector. Alle personen die tewerkgesteld zijn in een slachthuis, een uitsnijderij of een bedrijf voor vleesbereidingen en vleesproducten (inrichtingen waarvan de activiteiten onderworpen zijn aan de erkenning van de FAVV) vallen onder de aanwezigheidsregistratie. De registratie gebeurt via “Checkinatwork” (dienst van de RSZ ).

Er is een boetesysteem voorzien met toch wel zware boetes voor wie de nieuwe wet niet naleeft. Die boetes kunnen zowel van toepassing zijn op de werkgever als de werknemer die zich niet registreert. Ook zelfstandigen en hun helpers kunnen worden beboet.

Net zoals voor de bouwsector voorziet de overheid ook hier meerdere mogelijke registratiekanalen via welke de aanwezigheidsregistraties kunnen gebeuren. Het slachthuis of de vleesverwerkende firma kan kiezen via welk kanaal dat bij hen zal gebeuren (via desktop, portable, tikklok,...). Er kan ook een mix van kanalen worden gebruikt. EM Group kan u helpen bij het overwegen wat voor u de beste keuze is en hoe dit dan concreet kan gebeuren.

Belangrijk om weten is dat de overheid wil weten waar en wanneer iedereen zich heeft aangemeld (en dit moet vóór het aanvatten van de werkzaamheden) maar toch gaat het (momenteel nog) niet om echte tijdregistratie (een uit-tikking is niet nodig).

 

Waarom EM Group ?

 - Ruime ervaring met o.a. aanwezigheidsregistratie.
 -
 Een bestaande interface met "Checkinatwork" van de RSZ.
 -
 Een geautomatiseerde oplossing op basis van de tikklokken voor uw tijdregistratie !

 

Vraag snel meer informatie of onze referentielijst ! 

   Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 03-780 97 80 of via ons online contactformulier !

 

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV