Realisaties

Uitbreiding van de camerabewaking bij Belcolade

Uitbreiding van de camerabewaking bij Belcolade

De firma Belcolade, het Belgische cholademerk van Puratos, is een belangrijke speler op vlak van duurzame chocolade. Dit bevestigde ze nog maar eens door in oktober van 2023 de eerste CO2-neutrale Belgische chocoladefabriek te openen.

Nieuwe bezoekersregistratie Galantis Gatehouse bij Adient.

Nieuwe bezoekersregistratie Galantis Gatehouse bij Adient.

De firma Adient is wereldwijd een toonaangevend bedrijf in de automotive seating business. Het bedrijf specialiseert zich in het assembleren en monteren van autozetels en bijhorende onderdelen.

Renson hernieuwt de samenwerking met EM Group.

Renson hernieuwt de samenwerking met EM Group.

De firma Renson creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen en dit met een minimaal energieverbruik en oog voor design. Renson is reeds meer dan 100 jaar synoniem voor hoogperformante producten en is klant bij EM Group sedert 2009 en dit voor de gekende oplossingen voor tijdsregistratie en toegangscontrole.

Camera's van EM Group controleren de temperatuur bij Brussels Energie.

Camera's van EM Group controleren de temperatuur bij Brussels Energie.

De samenwerking tussen Brussels Energie en EM begon in 2021 met de wens om analoge camera's te vernieuwen naar nieuwe intelligente IP camera's van Mobotix. Door efficiëntere camera's en invulling hiervan heeft men nu niet enkel een beter en ruimer beeld met minder camera's maar deze houden ook de temperatuur in de gaten. De thermische camera's die o.a. gericht zijn op de verbrandingsovens genereren een temperatuur afhankelijke alarmmelding als er potentiële branden of warmtebronnen gedetecteerd zijn.

 

Refresco kiest voor de nieuwste software suite van EM Group.

Refresco kiest voor de nieuwste software suite van EM Group.

Refresco, gevestigd te Ninove, is één van de business units van Refresco Holding, een toonaangevende Europese producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter-) nationale retailers en A-merkfabrikanten.

 

Delavi kiest voor hygiënische gezichtsherkenning.

Delavi kiest voor hygiënische gezichtsherkenning.

Delavi, de varkensvleesspecialist uit Tielt, gebruikt de software van EM-Group voor zowel hun tijdregistratie inclusief koppeling met hun sociaal secretariaat Group S, toegangscontrole en bezoekersbeheer. Verder staat EM Group ook in voor de camerabewaking en de koppeling met de Check-In-At-Work module van de overheid die zowel in de bouw- als de vleesverwerkingssector verplicht is.

 

Brouwerij De Brabandere stapt na 10 jaar enkel hardware ook over naar de software van EM Group.

Brouwerij De Brabandere stapt na 10 jaar enkel hardware ook over naar de software van EM Group.

Brouwerij De Brabandere maakt al sinds 2010 gebruik van de hardware van EM Group en heeft in 2021 de overstap gemaakt naar een geïntegreerde oplossing bestaande uit hard- en software van EM Group.

EM Group beveiligt zowel de productie als de buitenomgeving van Resilux

EM Group beveiligt zowel de productie als de buitenomgeving van Resilux

De samenwerking tussen Resilux en EM Group begon in 2018 met de installatie van 24 camera's in hun productieomgeving. Het doel van deze camera's was niet alleen het garanderen van de veiligheid maar ook opvolging van het productieproces. In 2021 werd de installatie uitgebreid met 18 buitencamera's voor de bewaking van hun perimeter.

EM Group neemt de klantgerichte aanpak van Tailormade over.

EM Group neemt de klantgerichte aanpak van Tailormade over.

Tailormade voorziet altijd oplossing op maat van hun klanten met een sterke focus op innovatie, multiculturele samenwerking, flexibiliteit en een resultaat gerichte aanpak. Daarom wilt EM Group hen dezelfde service bieden op vlak van hun tijdregistratie en toegangscontrole. Zo voorzien we een aparte aanpak voor elke site en een koppeling met de door hen gebruikte sociaal secretariaten namelijk Acerta en SD Blox.

Toegangscontrole bij AZ Nikolaas (Campus Beveren).

EM Group (Sint-Niklaas) is reeds vele jaren leverancier van de toegangscontrole in het ziekenhuis AZ Nikolaas. Voor de nieuwbouw te Beveren werd recent opnieuw beroep gedaan op EM Group om een 50-tal ‘esthetische’ badgelezers toe te voegen aan de ongeveer 500 lezers die reeds aanwezig waren in de rest van het ziekenhuis.

AZ NIKOLAAS LOGO EMGROUPDeze nieuwe badgelezers op basis van Mifare-technologie werden via concentrators en interfaces geïntegreerd binnen het bestaande toegangscontrolesysteem.

Meer informatie over dit recente toegangscontroleproject van EM Group vindt u hier.

Toegangscontrole bij Microflor.

De firma Microflor, gevestigd te Lochristi, telt ruim 200 medewerkers. Microflor focust op veredeling, in vitro vermeerdering en acclimatisatie van plantenrassen voor de sierteelt, met focus op orchideeën.

De firma is sterk in onderzoek en ontwikkeling, zowel naar nieuwe en betere rassen als naar innovatieve technieken en processen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hier centraal!

logo Microflor EM GroupMicroflor is een divisie van de Floré Groep, een toonaangevende tuinbouwonderneming, marktleider in België en één van de voornaamste Europese sierteeltbedrijven. Binnen de Floré Group floreert ook de firma Floreac, reeds jarenlang klant bij EM Group voor toegangscontrole.

Recent deed ook Microflor een beroep op EM Group om hun terreinen beter te bewaken.

Na een technische analyse ter plaatse werd er in samenspraak met Microflor beslist om een 3-tal slagbomen te voorzien, uitgerust met de nodige kaartlezers, videofoons en codeklavieren.

Het terrein is voortaan steeds afgesloten en toch blijft er een vlotte doorgang voor de eigen medewerkers, bezoekers en leveranciers. 

OBO Bettermann combineert Galantis Time met fingerprint technologie.

OBO Bettermann is een van origine Duitse firma met hoofdzetel te Menden. De firma is wereldwijd (in ruim 60 landen) aanwezig en produceert en levert zo’n 30.000 producten voor elektrotechnische infrastructuur. De firma hecht veel belang aan voortdurende innovatie.

OBO Bettermann EM Group tijdregistratie

OBO Bettermann is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas). In België heeft OBO een vestiging te Antwerpen (Aartselaar). 

Voor hun tijdregistratie opteerde OBO recent voor een migratie van de EM CERTO Presence software naar de nieuwste Galantis Time software van EM Group. Voor de kaartlezers werd overgestapt van badges naar fingerprint technologie via de EM 423 lezers.

EM Group installeert camerabewaking bij Mercedes-Benz te Gent.

Mercedes-Benz Gent is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas) voor tijdregistratie en toegangscontrole.mercedes logo

Gezien de regelmatige inbraken en diefstallen van de laatste jaren zag men zich verplicht om de garage en terreinen extra te beveiligen met intelligente camera's. EM Group installeerde onlangs een 12-tal IP camera’s die voortaan het volledige terrein bewaken.

EM Group specialiseerde zich de voorbije jaren in de gekende hoge resolutie bewakingscamera’s van de Duitse fabrikant Mobotix en realiseerde intussen reeds honderden cameraprojecten, hoofdzakelijk bij bedrijven.

Werkplus Waregem doet beroep op EM Group.

De vzw Werkplus verhuisde recent van de Oude Vijvestraat naar de nieuwbouw in het bedrijvenpark Transvaal in Waregem. De vzw bestaat uit de sociale werkplaatsen ‘Tandem’ en ‘DieNaMo’ (onder meer opruim van sluikafval). Tandem omvat de afdelingen Veloods (ondermeer fietsverhuur) en Strijkijzer (huishoudelijke taken).

logo werkplus Waregem

De ruim 60 werknemers tikken er sinds kort vlot dankzij de nieuwste hardware (mifare lezers en bijhorende badges) en software van EM Group en dit voor zowel de toegangscontrole (Galantis Access) als de tijdregistratie (Galantis Time). EM zorgde tevens voor een interface naar het loonsecretariaat. 

Vesuvius Belgium opteert voor tijdregistratie en toegangscontrole met eenzelfde badge.

De firma Vesuvius, een wereldspeler in vuurvaste keramische produkten, is gevestigd te Oostende en is klant bij EM Group (Sint-Niklaas) sedert 1998. Het management van Vesuvius opteerde recent voor een verlenging van de samenwerking door over te schakelen naar de nieuwste tijdregistratie software ‘Galantis Presence” van EM Group. Bovendien vervangt Vesuvius ook de bestaande toegangscontrole toepassing door de nieuwe ‘Galantis Access’ software van EM Group. Uiteraard staat EM borg voor een vlekkeloze integratie van beide softwaremodules.

Vesuvius logo

 Kortom, voortaan hebben de medewerkers van Vesuvius nog maar één mifare badge nodig voor hun tijdregistratie én toegangscontrole. 

Realisaties