Realisaties

Toegangscontrole bij AZ Nikolaas (Campus Beveren).

donderdag, 21 april 2016

EM Group (Sint-Niklaas) is reeds vele jaren leverancier van de toegangscontrole in het ziekenhuis AZ Nikolaas. Voor de nieuwbouw te Beveren werd recent opnieuw beroep gedaan op EM Group om een 50-tal ‘esthetische’ badgelezers toe te voegen aan de ongeveer 500 lezers die reeds aanwezig waren in de rest van het ziekenhuis.

AZ NIKOLAAS LOGO EMGROUPDeze nieuwe badgelezers op basis van Mifare-technologie werden via concentrators en interfaces geïntegreerd binnen het bestaande toegangscontrolesysteem.

Meer informatie over dit recente toegangscontroleproject van EM Group vindt u hier.

Toegangscontrole bij Microflor.

dinsdag, 09 februari 2016

De firma Microflor, gevestigd te Lochristi, telt ruim 200 medewerkers. Microflor focust op veredeling, in vitro vermeerdering en acclimatisatie van plantenrassen voor de sierteelt, met focus op orchideeën.

De firma is sterk in onderzoek en ontwikkeling, zowel naar nieuwe en betere rassen als naar innovatieve technieken en processen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hier centraal!

logo Microflor EM GroupMicroflor is een divisie van de Floré Groep, een toonaangevende tuinbouwonderneming, marktleider in België en één van de voornaamste Europese sierteeltbedrijven. Binnen de Floré Group floreert ook de firma Floreac, reeds jarenlang klant bij EM Group voor toegangscontrole.

Recent deed ook Microflor een beroep op EM Group om hun terreinen beter te bewaken.

Na een technische analyse ter plaatse werd er in samenspraak met Microflor beslist om een 3-tal slagbomen te voorzien, uitgerust met de nodige kaartlezers, videofoons en codeklavieren.

Het terrein is voortaan steeds afgesloten en toch blijft er een vlotte doorgang voor de eigen medewerkers, bezoekers en leveranciers. 

Aazaert Hotel (Blankenberge) doet upgrade naar Galantis Time van EM Group.

woensdag, 20 januari 2016

Het bekende Aazaert Hotel, gelegen in het hartje van Blankenberge op 100m van de zee, is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas). Het hotel hernieuwde onlangs het vertrouwen in EM Group en koos voor een upgrade naar de nieuwste tijdsregistratie software Galantis Time.

AAZAERT HOTEL

Het Aazaert hotel behoort sinds kort tot een groep waarin nog 2 andere Blankenbergse hotels vertegenwoordigd zijn: Pantheon Palace en Saint Sauveur. Ook de tijdregistratie voor de medewerkers van deze 2 hotels zal worden geïntegreerd binnen Galantis Time. Beide hotels zullen gebruik maken van de draadloze EM Vago readers op basis van GPRS technologie.

De verloning voor de 3 hotels zal gebeuren op basis van de tijdregistratie en een interface naar het sociaal secretariaat ADMB.

OBO Bettermann combineert Galantis Time met fingerprint technologie.

woensdag, 13 januari 2016

OBO Bettermann is een van origine Duitse firma met hoofdzetel te Menden. De firma is wereldwijd (in ruim 60 landen) aanwezig en produceert en levert zo’n 30.000 producten voor elektrotechnische infrastructuur. De firma hecht veel belang aan voortdurende innovatie.

OBO Bettermann EM Group tijdregistratie

OBO Bettermann is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas). In België heeft OBO een vestiging te Antwerpen (Aartselaar). 

Voor hun tijdregistratie opteerde OBO recent voor een migratie van de EM CERTO Presence software naar de nieuwste Galantis Time software van EM Group. Voor de kaartlezers werd overgestapt van badges naar fingerprint technologie via de EM 423 lezers.

Europahotel start met Galantis Time.

maandag, 11 januari 2016

Het Europahotel is een gezellig zakenhotel gelegen aan de prachtige oevers van de Leie te Gent.

europahotel

Sedert eind 2015 opteerde het management ervoor om te werken met de tijdregistratie software Galantis Time van EM Group, gecombineerd met de Vago fingerprint reader van EM. Galantis Time is de nieuwste web based software van EM Group, de Vago lezer werkt dan weer volledig draadloos op basis van GPRS technologie en is dus een ideale tikklok voor plaatsen waar bekabeling onmogelijk of niet evident is.

Dankzij de tijdregistratie verloopt de verwerking van de lonen naar het loonsecretariaat voortaan een stuk vlotter en correcter.

EM Group installeert camerabewaking bij Mercedes-Benz te Gent.

woensdag, 06 januari 2016

Mercedes-Benz Gent is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas) voor tijdregistratie en toegangscontrole.mercedes logo

Gezien de regelmatige inbraken en diefstallen van de laatste jaren zag men zich verplicht om de garage en terreinen extra te beveiligen met intelligente camera's. EM Group installeerde onlangs een 12-tal IP camera’s die voortaan het volledige terrein bewaken.

EM Group specialiseerde zich de voorbije jaren in de gekende hoge resolutie bewakingscamera’s van de Duitse fabrikant Mobotix en realiseerde intussen reeds honderden cameraprojecten, hoofdzakelijk bij bedrijven.

Werkplus Waregem doet beroep op EM Group.

vrijdag, 24 juli 2015

De vzw Werkplus verhuisde recent van de Oude Vijvestraat naar de nieuwbouw in het bedrijvenpark Transvaal in Waregem. De vzw bestaat uit de sociale werkplaatsen ‘Tandem’ en ‘DieNaMo’ (onder meer opruim van sluikafval). Tandem omvat de afdelingen Veloods (ondermeer fietsverhuur) en Strijkijzer (huishoudelijke taken).

logo werkplus Waregem

De ruim 60 werknemers tikken er sinds kort vlot dankzij de nieuwste hardware (mifare lezers en bijhorende badges) en software van EM Group en dit voor zowel de toegangscontrole (Galantis Access) als de tijdregistratie (Galantis Time). EM zorgde tevens voor een interface naar het loonsecretariaat. 

Vesuvius Belgium opteert voor tijdregistratie en toegangscontrole met eenzelfde badge.

donderdag, 23 juli 2015

De firma Vesuvius, een wereldspeler in vuurvaste keramische produkten, is gevestigd te Oostende en is klant bij EM Group (Sint-Niklaas) sedert 1998. Het management van Vesuvius opteerde recent voor een verlenging van de samenwerking door over te schakelen naar de nieuwste tijdregistratie software ‘Galantis Presence” van EM Group. Bovendien vervangt Vesuvius ook de bestaande toegangscontrole toepassing door de nieuwe ‘Galantis Access’ software van EM Group. Uiteraard staat EM borg voor een vlekkeloze integratie van beide softwaremodules.

Vesuvius logo

 Kortom, voortaan hebben de medewerkers van Vesuvius nog maar één mifare badge nodig voor hun tijdregistratie én toegangscontrole. 

Sumitomo kiest voor tijdregistratie en toegangscontrole van EM Group !

dinsdag, 15 juli 2014

Sumitomo Group, van oorsprong Japans, staat al gedurende meer dan 100 jaar bekend als een onderneming met een uitstekende staat van dienst in de logistieke sector. Haar kernactiviteiten zijn in de loop der tijd sterk uitgebreid en omvatten logistieke dienstverlening in havens, internationaal goederentransport, projectontwikkeling etc.

Sumitomo Warehouse logo

Voor de Sumitomo warehouses in Wilrijk, Machelen en Grobbendonk deed de firma recent een beroep op EM Group (Sint-Niklaas).

EM stond in voor de tijdregistratie met ESS module en de toegangscontrole met inbegrip van bekabeling en sloten.

Voor de toegangscontrole werd geopteerd voor de CompactProx mifare lezers en badges van EM Group in combinatie met de Galantis Access software. De tijdregistratie werkt dan weer op basis van de EM Vago lezers (via GPRS), beheerd via de Galantis Presence software van EM.

SVZ volgt positieve evaluatie van het overgenomen Mondifoods !

woensdag, 23 juli 2014

Fruitverwerker Mondi Foods uit Rijkevorsel, reeds klant van EM Group sedert 1999, heet sinds  1 januari 2013  SVZ Rijkevorsel. De naamsverandering kwam er na de overname van Mondi Foods door de Nederlandse groep SVZ.

SVZSVZ Rijkevorsel stelt vandaag een 50 mensen tewerk en verwerkt fruit tot puree. Aardbeien, kiwi’s, frambozen e.d. worden aangekocht op de internationale markt en in Rijkevorsel verwerkt tot een grondstof voor de dranksector, de ijsboeren, de bakkerijen, de zuivelindustrie enz. De puree wordt er verwerkt in sappen, ijs, yoghurt enz.

Naar aanleiding van de verhuis van de hoofdzetel van SVZ van Ettenleur ...

Gillain & Co (Aartselaar) kiest voor EM Group !

dinsdag, 15 juli 2014

De firma Gillain & Co uit Aartselaar is een gespecialiseerd leverancier van hygiënische componenten en apparatuur in roestvrij staal voor de voeding en life sciences.

Gillain logo

Voor de toegangscontrole, camerabewaking en tijdregistratie koos Gillain voor een samenwerking met EM Group uit Sint-Niklaas.

De diverse toepassingen worden beheerd via het Galantis platform van EM Group; de tijdregistratie (mét link naar het sociaal secretariaat SD Worx) gebeurt via Galantis Presence en de toegangscontrole via de Galantis Access software van EM.

Camera’s van EM Group beveiligen het zeetransport van sinaasappelsap.

donderdag, 10 april 2014

De vrachtschepen IBIS Arrow en MOZU Arrow (met een lengte van 187 meter) zorgen ondermeer voor het vervoer van pulp van sinaasappelen van Brazilië naar Gent.

IBIS ARROW EMGroupEM Group installeerde en parametreerde in totaal 60 camera’s die de volledige technische installatie van de schepen helpt te bewaken.

Vroeger moest men zeer regelmatig een volledige rondgang doen en alle koppelingen van de citernes manueel controleren op lekkage/storingen. Dit was niet alleen zeer tijdrovend maar was tevens een risicovolle job.

EM Group waakt over lekkerkerker !

donderdag, 06 maart 2014

De firmanaam Lekkerkerker is bekend over heel Nederland en dit familiebedrijf omvat meerdere bedrijven op diverse sites. Machinehandel Lekkerkerker is wellicht het meest bekend en telt een 50-tal gespecialiseerde medewerkers.

lekkerkerker machinehandel

Machinehandel Lekkerkerker is reeds jarenlang bezig met het vernieuwen en reviseren van productielijnen en de handel van tweedehands machines. De kwaliteit, het vakmanschap, de dienst, de waarborg en het persoonlijke contact met de cliënt staan voorop. Meedenken om de juiste oplossing te vinden voor de klant is er een dagelijkse uitdaging... 

Vanheede Environment Group gaat verder met EM Group (Sint-Niklaas)

donderdag, 07 november 2013

Vanheede Environment Group is een geïntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieën.. De firma behoort tot de top in de Benelux en Noord-Frankrijk op vlak van afvalmanagement.

Vanheede-environment-group-communicatie

 

Voor de tijdregistratie (via fingerprint), toegangscontrole en brandstofverdeling voor de diverse sites te Geluwe, Antwerpen, Rumbeke, Wanze, Dottignies en Quevy-le-Grand deed Vanheede in 2012 een beroep op EM Group uit Sint-Niklaas.

 

Duvel Moortgat en EM Group waken over La Chouffe.

maandag, 05 augustus 2013

Brouwerij Achouffe is een Belgische familiale brouwerij/stokerij en taverne, opgestart in 1982, en gelegen in Houffalize in de Ourthevallei. Vooral de blonde La Chouffe wordt wereldwijd zeer gesmaakt.

lachouffe

Het bedrijf telt zo'n 25 medewerkers en heeft een capaciteit van circa 21.000 hl per jaar.

In 2006 werd Brasserie d'Achouffe overgenomen door Brouwerij Duvel Moortgat, de brouwer van het succesbier Duvel.

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV