Renson hernieuwt de samenwerking met EM Group.

 

De firma Renson creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen en dit met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Renson logo emgroup website

Renson is reeds meer dan 100 jaar synoniem voor hoogperformante producten en is klant bij EM Group sedert 2009 en dit voor de gekende oplossingen voor tijdsregistratie en toegangscontrole. Recent werd geopteerd voor een update van hun bestaande oplossingen naar de nieuwste toepassingen van EM Group.

De tijdregistratie gebeurt bij Renson op 6 plaatsten, verspreid over de 3 vestigingen: ‘Ventilations’, ‘Screens’ en ‘Argent Alu’. EM zorgt zowel voor de hardware (Mifare lezers) als de software (Galantis Time). EM Group zorgt tevens voor een interface met het loonsecretariaat Securex.

De toegangscontrole bij Renson gebeurt dan weer voor een 10-tal deuren. Ook hier zorgt EM Group voor het totaalplaatje: de verzamelde info over de tikkingen aan de mifare lezers van EM wordt via de Galantis Acces software van EM vlot beheerd door de verantwoordelijken bij Renson. In totaal gaat het snel over een 500tal medewerkers verspreid over een 6-tal site's in België.

 

Meer realisaties/referenties van EM Group in uw sector/regio? Vraag info via dit contactformulier.

 

 

Realisaties