Toegangscontrole

Toegangscontrole, onmisbaar voor elk bedrijf.

EM Group, is reeds jarenlang marktleider in elektronische toegangscontrole voor bedrijven. Een team van zo’n 40 tal ervaren medewerkers staat dagelijks in voor het volledige traject van R&D en productie tot installatie van en support bij een ruim gamma van toestellen als kaartlezers, slagbomen, tourniquets, draaitrommels, speedgates, elektronische sloten, beveiligingscamera’s, enz.

De badgelezers van EM staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn beschikbaar in vele versies: op basis van kaart, tag, QR (fysiek of virtueel), vingerafdruk, gezichtsherkenning en virtuele kaarten voor zowel binnen als buiten en in opbouw- of inbouwmodel. 

 

Onze nieuwste toegangscontrole oplossingen.

De wereld van toegangscontrole staat niet stil daarom breidt EM Group het assortiment uit met enkele hoogtechnologische alternatieven op de klassieke kaartlezer namelijk:

De EM22 Smart, deze kaartlezer leest naast de fysieke Mifare Classic en Mifare-Desfire badges ook virtuele kaarten op uw smartphone via NFC of Bluetooth. Men ontvangt de virtuele kaarten en de link naar de app via een mail naar een mailaccount op de smartphone. Na de installatie van de app zijn er 3 werkwijzen:

 • Card mode: hou uw smartphone voor de lezer zoals bij een fysieke kaart
 • Tap mode: tik tweemaal op uw smartphone die bijvoorbeeld nog in uw broekzak zit
 • Remote mode: druk op een toets op het scherm in de app. (Er zijn 2 toetsen beschikbaar indien er meerdere lezers heel dicht bij elkaar staan)

 

En de EM22 Face, deze scanner registreert en herkent de gezichten van uw medewerkers en geeft hen op basis van de toegekende rechten toegang of juist niet. Dit toestel is ideaal voor deze tijden van verhoogde hygiëne aangezien er geen enkele aanraking vereist is. De EM22 Face is zowel geschikt voor binnen- als buitenopstelling, kan tot 1.500 gezichten herkennen en is uitgerust met een anti-spoofing functie waardoor enkel echte gezichten toegang krijgen en geen foto's of dergelijke.

 

Automatiseer uw toegangscontrolesysteem dankzij onze ANPR-integratie.

De EM22 ANPR LM leest de kentekens van alle landen. Het is een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om de toegang tot uw terrein of parking te regelen voor uw eigen medewerkers en aangekondigde bezoekers. Het ANPR toestel wordt langs de kant van de rijbaan geplaatst en kan, afhankelijk van de situatie, de nummerplaten lezen op een afstand van 5 tot 10 meter. Het lezen kan optimaal onder alle omstandigheden verlopen dankzij het infrarood licht. het is dus een stand alone, all-in-one ANPR oplossing. De EM22 ANPR camera is geïntegreerd in de Galantis Access software voor toegangscontrole. Hierin worden onder andere de toegangsrechten voor kentekens (voertuigeigenaars) beheerd en de toegangsgeschiedenis opgeslagen.

 

Toegangscontrole zorgt ook voor veiligheid bij noodsituaties.

Tijdens noodsituaties is het essentieel om iedereen zo snel mogelijk en veilig mogelijk naar een veilig locatie te begeleiden. De verantwoordelijk eerst naar de printer om een fysieke aanwezigheidslijst sturen is dus zeker niet de bedoeling. Daarom kan u via onze Presence Monitor een webbased noodlijst generen op basis van de huidige aanwezigen. Op de evacuatieplaats kan u ook een evacuatie lezer zetten waarop de medewerkers zich dan kunnen registreren om zo van de noodlijst geschrapt te worden.

 

Toegangscontrole light dankzij onze EM Entry 365.

Wenst u slechts één of twee deuren uit te rusten met een toegangscontrolesysteem zonder grote interne IT-vereisten (server, PC)? De EM Entry 365 is een cloud-based toegangscontrole systeem, dat tijd- en plaats onafhankelijk beheerd kan worden. Het beheer is webbased en kan vanaf uw smartphone of andere device met internet toegang gebeuren ongeacht uw locatie (mits internetverbinding).

Via de inbegrepen applicatie is de EM Entry ook voorzien van een webbased noodlijst op basis van de personen die real time in elke vestiging aanwezig zijn. deze noodlijst kan u dan op uw tablet of smartphone bekijken zodat u geen noodlijst hoeft af te printen in noodsituaties. Een ingebouwde 4G-modem zodat u niet afhankelijk bent van uw netwerk is ook mogelijk.

                                                                    app

 

 

 

 

 

EM Group als software integrator.

Naast de hardware zorgt EM Group uiteraard ook voor de bijhorende software zodat u bij EM terecht kan voor totaaloplossingen voor uw toegangscontrole. Met de Galantis Access software beheert u vlot zelf de toegangsrechten in functie van wie u waar en wanneer wenst toegang te verlenen.

Als logische aanvullingen bij uw toegangscontrolesysteem zorgt EM Group tevens voor een vlot bezoekersbeheer en brandstofbeheer evenals professionele camerabewaking. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw poorten of slagbomen automatisch te laten openen indien een voertuig met een gekende nummerplaat aangereden komt dankzij de integratie met ANPR-cameras! Kortom, EM Group is een ervaren partner voor de totale beveiliging van uw bedrijfsterreinen en dit zowel voor kleine en middelgrote bedrijven als multinationals.

EM Group telt klanten in alle economische sectoren (privé, overheid, zorg, ...).

Doordat EM Group zowel instaat voor de R&D, productie en installatie van de eigen hardware (badgelezers en toebehoren) als voor de ontwikkeling van en support bij de beheersoftware, kan u als klant rekenen op heel wat kennis en flexibiliteit.

 

Meer info over toegangscontrole? Documentatie? Demo? Offerte?

   • Tel. 03 780 97 80
   • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   • Contactformulier

 

Toegangscontrole, onmisbaar voor elk bedrijf.

Realisaties