Toegangscontrole

Toegangscontrole, onmisbaar voor elk bedrijf.

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas (nabij  Antwerpen), is reeds jarenlang marktleider in elektronische toegangscontrole voor bedrijven. Een team van zo’n 35 tal ervaren medewerkers staat dagelijks in voor het volledige traject van R&D en productie tot installatie van en support bij een ruim gamma van toestellen als kaartlezers, slagbomen, tourniquets, draaitrommels, elektronische sloten, beveiligingscamera’s, enz.

 Toegangscontrole badgereader

De badgelezers van EM staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn beschikbaar in vele versies: met kaart, tag of vingerafdruk, voor binnen of buiten, voor opbouw of inbouw. 

 Toegangscontrole kaartlezer

Naast de hardware zorgt EM Group uiteraard ook voor de bijhorende software zodat u bij EM terecht kan voor totaaloplossingen voor uw toegangscontrole. Met de Galantis® Access software beheert u vlot zelf de toegangsrechten in functie van wie u waar en wanneer wenst toegang te verlenen.

Als logische aanvullingen bij uw toegangscontrolesysteem zorgt EM Group tevens voor een vlot bezoekersbeheer en een professionele camerabewaking. Kortom, EM Group is een ervaren partner voor de totale beveiliging van uw bedrijfsterreinen en dit zowel voor kleine en middelgrote bedrijven als multinationals.

Als integrator zorgt EM desgewenst ook voor een koppeling van uw toegangscontrolesystemen met uw aanwezigheidsbeheer en tijdregistratie.

EM Group telt klanten in alle economische sectoren (privé , overheid, zorg).

Doordat EM Group zowel instaat voor de R&D, productie en installatie van de eigen hardware (badgelezers en toebehoren) als voor de ontwikkeling van en support bij de beheersoftware, kan u als klant rekenen op heel wat kennis en flexibiliteit.

 

 Voordelen van een toegangscontrolesysteem van EM Group:

-             -Een stabiele en 100% Belgische firma met een zeer ervaren team en zo’n 2000 klanten (b2b)

-             -One-stop-shopping: hardware + software + interfacing

-             -Een grote flexibiliteit (dankzij eigen R&D, productie, softwareontwikkeling, installatiedienst, interventiedienst, training,         helpdesk, SLA’s…)

-             -En nog veel meer !

Neem gerust contact met op met EM Group voor meer info en referenties m.b.t. toegangsbeheer of kijk eens op onze website naar onze realisaties of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer info toegangscontrole ? Klik hier !

-          Tel. 03-780 97 80

-          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-          Entrepotstraat 33, 9100 Sint-Niklaas

 

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV