Toegangscontrole

Onze nieuwste toegangscontrole oplossingen:

De wereld van toegangscontrole staat niet stil daarom breidt EM Group het assortiment uit met enkele hoogtechnologische alternatieven op de klassieke kaartlezer namelijk:

De EM22Smart, deze kaartlezer leest naast de fysieke Mifare Classic en Desfire badges ook virtuele kaarten op uw smartphone via NFC of Bluetooth. Men ontvangt de virtuele kaarten en de link naar de app via een mail naar een mailaccount op de smartphone. Na de installatie van de app zijn er 3 werkwijzen:

  • Card mode: hou uw smartphone voor de lezer zoals bij een fysieke kaart
  • Tap mode: tik 2 maal op uw smartphone die bijvoorbeeld nog in uw broekzak zit
  • Remote mode: druk op een toets op het scherm in de app. (Er zijn 2 toetsen beschikbaar indien er meerdere lezers heel dicht bij elkaar staan).

EM22CPSmartMiD Groen GSM 4 Klein

En de EM22Face, deze scanner registreert en herkent de gezichten van uw medewerkers en geeft hen op basis van de toegekende rechten toegang of juist niet. Dit toestel is ideaal voor deze tijden van verhoogde hygiëne aangezien er geen enkele aanraking vereist is. De EM22Face is zowel geschikt voor binnen- als buitenopstelling, kan tot 1500 gezichten herkennen en is uitgerust met een anti-spoofing functie waardoor enkel echte gezichten toegang krijgen en geen foto's of dergelijke.

EM22Face unit detail

 

Toegangscontrole, onmisbaar voor elk bedrijf.

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas (nabij  Antwerpen), is reeds jarenlang marktleider in elektronische toegangscontrole voor bedrijven. Een team van zo’n 40 tal ervaren medewerkers staat dagelijks in voor het volledige traject van R&D en productie tot installatie van en support bij een ruim gamma van toestellen als kaartlezers, slagbomen, tourniquets, draaitrommels, elektronische sloten, beveiligingscamera’s, enz.

 Toegangscontrole badgereader

De badgelezers van EM staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn beschikbaar in vele versies: met kaart, tag of vingerafdruk, voor binnen of buiten, voor opbouw of inbouw. 

 Toegangscontrole kaartlezer

 

Naast de hardware zorgt EM Group uiteraard ook voor de bijhorende software zodat u bij EM terecht kan voor totaaloplossingen voor uw toegangscontrole. Met de Galantis® Access software beheert u vlot zelf de toegangsrechten in functie van wie u waar en wanneer wenst toegang te verlenen.

Als logische aanvullingen bij uw toegangscontrolesysteem zorgt EM Group tevens voor een vlot bezoekersbeheer en een professionele camerabewaking. Kortom, EM Group is een ervaren partner voor de totale beveiliging van uw bedrijfsterreinen en dit zowel voor kleine en middelgrote bedrijven als multinationals.

Als integrator zorgt EM desgewenst ook voor een koppeling van uw toegangscontrolesystemen met uw aanwezigheidsbeheer en tijdregistratie.

EM Group telt klanten in alle economische sectoren (privé, overheid, zorg).

Doordat EM Group zowel instaat voor de R&D, productie en installatie van de eigen hardware (badgelezers en toebehoren) als voor de ontwikkeling van en support bij de beheersoftware, kan u als klant rekenen op heel wat kennis en flexibiliteit.

 

 Voordelen van een toegangscontrolesysteem van EM Group:

-             -Een stabiele en 100% Belgische firma met een zeer ervaren team en zo’n 2000 klanten (b2b)

-             -One-stop-shopping: hardware + software + interfacing

-             -Een grote flexibiliteit (dankzij eigen R&D, productie, softwareontwikkeling, installatiedienst, interventiedienst, training,         helpdesk, SLA’s…)

-             -En nog veel meer !

Neem gerust contact met op met EM Group voor meer info en referenties m.b.t. toegangsbeheer of kijk eens op onze website naar onze realisaties of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer info toegangscontrole ? Klik hier !

-          Tel. 03-780 97 80

-          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-          Entrepotstraat 33, 9100 Sint-Niklaas

 

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV