Personeelsplanning

Galantis planVooral vanuit de jarenlange ervaring in de business van operationele HR-toepassingen met oplossingen als tijdsregistratie en jobopvolging heeft EM Group de opportuniteit gezien en gegrepen om zich de voorbije jaren te bekwamen in de problematiek van computerondersteunde personeelsplanning.

Heel wat organisaties kampen met de nijpende behoefte om de beschikbare resources zo optimaal mogelijk te benutten en in te zetten, rekening houdend met de wensen van de medewerkers . Zo willen heel wat bedrijven die ooit gestart zijn met tijdregistratie (van wanneer tot wanneer werken mijn medewerkers) na verloop van tijd nog een stap verder gaan en overgaan tot een efficiëntere verdeling en planning van hun medewerkers op taken/diensten.

Belangrijk is vooral dat een organisatie de juiste planningsoftware kiest om de beschikbare resources zo optimaal mogelijk in te zetten, en de juiste partner om die te implementeren. En het is juist hier dat EM Group een toegevoegde waarde heeft als "ervaren partner".

EM Group is verdeler en implementator van:

• PlanExpert
• Rostar CAS

Dankzij deze systemen werkt u voortaan efficiënter en rendabeler. U besteedt minder tijd aan de dagelijkse administratieve taken en kan meer tijd vrij maken voor het echte HR-management.

PlanExpert

(zie klantenlijst onderaan deze pagina)

EM Group is verdeler en implementator van de software PlanExpert in België en Nederland.

PlanExpert richt zich vooral tot instellingen actief in de gezondheidszorg (vooral de ouderenzorg) die hun uurroosterplanning wensen te optimaliseren dankzij gespecialiseerde planningsoftware. Momenteel werken in België een 70-tal zorginstellingen met PlanExpert. In heel Europa zijn dat er ruim 3000.

PlanExpert assisteert u bij het maken van uw uurroosterplanning en het beheren van de uitzonderingen.

U kan de overtredingen op de door u ingestelde regels vlot bewaken.

U kan uw bezettingseisen opvolgen per kwalificatie en per shift.

PlanExpert kan gekoppeld worden met prikklokken, maar werkt ook zonder.

De prestatiegegevens van de medewerkers worden per prestatietype automatisch berekend en doorgestuurd naar uw loonpakket. Zo spaart u heel wat tijd.

U behoudt een perfect zicht op de prestaties en afwezigheidsaldo’s van uw voltijdse en deeltijdse medewerkers.

PlanExpert blinkt uit door zijn gebruiksvriendelijkheid, de snelheid waarmee men er leert mee werken en de verrassend aantrekkelijke prijs.

Rostar CAS

EM Group is verdeler en implementator in België en Luxemburg van de Rostar CAS planningsoftware, een uiterst krachtige planningtool die u continu inzicht biedt in alle actuele informatie die voor uw personeelsplanning van belang is.

Zo beschikt u te allen tijde over een rooster dat up-to-date is (desnoods: up-to-the-second) en dat voldoet aan alle eisen die u er aan stelt.

Rostar CAS telt honderden klanten in zowat alle sectoren en kan door parametrering volledig worden ingericht volgens de functionele behoeften en wensen van de klant.

Tevens is er een link tussen ROSTAR-CAS (van Paralax) en Galantis Presence (van EM Group) voorzien zodat de geplande roosters meteen verschijnen in uw tijdregistratiesysteem.

Meer info over personeelsplanning? Documentatie? Demo? Offerte?

  • tel. 03-780 97 80 (Dhr. Roger Van Hees)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • contactformulier

 

PlanExpert klanten  (aanklikken voor weergave op een grotere kaart met inzoommogelijkheid)

.

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV