Time

Galantis® Time

Galantis time

Met Galantis® Time beheert en verwerkt u vlot alle aan- en afwezigheden van uw medewerkers. Deze module bevat o.a. medewerkersfiches, uurroosters, werkschema’s, kalenderoverzichten, en biedt u van dit alles overzichtelijke lijsten en rapporten.

Tal van opties, extensies en mogelijke koppelingen (bv naar uw loonsecretariaat) maken van Galantis® Time een uiterst performant pakket.

Een specifieke e-module Galantis® MyTime zorgt voor al uw Employee Self Services: tikken via PC of smartphone, verlofaanvragen, raadplegen van de urensaldi via PC/internet, ...

 

Meer info? Documentatie? Demo? Offerte?

 • tel. 03-780 97 80
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • contactformulier

 

Tijdregistratie software, onmisbaar voor bedrijf en medewerkers  ! 

Galantis® Time is een moderne en toekomstgerichte, webgebaseerde software voor tijdregistratie, volledig ontwikkeld door een zeer ervaren software team van EM Group.  

Galantis® Time werd ontwikkeld in Microsoft .Net en draait op MS SQL servers.

De Galantis® Time applicatie biedt een rijke functionaliteit en is een flexibele hedendaagse tool om de aan- en afwezigheden te beheren van alle medewerkers, en dit over alle hiërarchische niveaus van uw bedrijf.

 • Voor de HR medewerker is Galantis® Time dé tool om overzicht te behouden over alle medewerkers m.b.t. alle prestaties en alle geplande en niet-geplande afwezigheden.
 • De teamverantwoordelijke behoudt het overzicht over zijn volledig team, heeft zicht op alle afwijkingen en onregelmatigheden en kan dit rapporteren aan het management. Hij/zij ontvangt de elektronische aanvragen van de teamleden.
 • Elke medewerker kan individueel zijn/haar prestaties opvolgen en heeft zicht op eventuele tellers van glijtijden of meer-uren. De medewerker kan de nodige elektronische aanvragen doen voor afwezigheden (bv vakantie) en prestatiewijzigingen (bv. overuren) die door de teamverantwoordelijke al dan niet zullen goedgekeurd worden.

 

Een efficiënt dagelijks beheer ! 

Voor een vlot dagdagelijks beheer moet elke gebruiker van de toepassing de gegevens gemakkelijk kunnen consulteren. Elk niveau kan zijn specifieke rechten en data- beperkingen krijgen binnen het tijdsregistratie pakket.

-         

Galantis MyTime, selfservice voor medewerkers en teamleaders ! 

Galantis® Time is naast een functioneel zeer complete tijdregistratie software voor de HR-afdeling tevens een praktische tool voor de werknemer/medewerker. 

Zo bevat Galantis® Time een ESS module ‘Galantis MyTime’en kunnen uw medewerkers bijgevolg eenvoudig (ook vanop afstand en mobiel) hun tikkingen en saldi (gewerkte uren, overuren, glijtijd, verlof) consulteren.

Tevens kunnen ze tikkingen aanvragen (bv. indien vergeten tikken) en hun verlofaanvragen indienen. De team- verantwoordelijke kan die dan al dan niet goedkeuren.

Galantis MyTime kan u overigens gebruiken via alle browsers (Internet Explorer, Edge, Google Chrome, Firefox, Safari) en draait op alle mobiele platformen (iOS, Android, Windows Phone). 

 

Daarom kiezen voor de tijdregistratie software Galantis® Time !

 • Vlot aan- en afwezigheidsbeheer en vlekkeloze prestatieberekening.
 • Een zeer rijke functionaliteit gebaseerd op jarenlange ervaring bij duizenden klanten.
 • Een ervaren en flexibel support team.
 • Een moderne tijdsregistratie software, 100% web-based.
 • Met selfservice tool voor medewerkers en teamleaders (mobiel, multi-browser, en cross platform).
 • Uitgebreide rapportage- en exportmogelijkheden.
 • Koppeling met zowat alle loonsecretariaten en andere toepassingen.
 • Mogelijkheid tot integratie van uw elektronische tijdregistratie met o.a. toegangscontrole van EM Group.
 • Kortom, een compleet en modern tijdsregistratiesysteem, verkrijgbaar via huurformule of als aankoop (licentie-model) !

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV