Time

Galantis® Time

Galantis time

Galantis Time is een moderne en toekomstgerichte, webbased software waarmee u  vlot alle aan- en afwezigheden van uw medewerkers beheert en verwerkt. Deze module bevat onder andere medewerkersfiches, uurroosters, werkschema’s, kalenderoverzichten en biedt u van dit alles overzichtelijke lijsten en rapporten.

Tal van opties, extensies en mogelijke koppelingen (bv. naar uw loonsecretariaat of ERP-pakket) maken van Galantis Time een uiterst performant pakket.

Een uitbreiding met de ESS-module Galantis MyTime zorgt voor al uw Employee Self Services: tikken via PC of smartphone, verlofaanvragen, raadplegen urensaldi via PC/internet, uploaden van doktersattesten en veel meer!

Voor een vlot dagdagelijks beheer moet elke gebruiker van de toepassing de gegevens gemakkelijk kunnen consulteren. Elk niveau kan zijn specifieke rechten en data- beperkingen krijgen binnen het tijdsregistratie pakket zo zijn er bijvoorbeeld volgende niveau's:

  • Voor de HR medewerker is Galantis Time dé tool om overzicht te behouden over alle medewerkers met betrekking tot alle prestaties en alle geplande en niet-geplande afwezigheden.
  • De teamverantwoordelijke behoudt het overzicht over zijn volledig team, heeft zicht op alle afwijkingen en onregelmatigheden en kan dit rapporteren aan het management. Hij/zij ontvangt de elektronische aanvragen van de teamleden.
  • Elke medewerker kan individueel zijn/haar prestaties opvolgen en heeft zicht op eventuele tellers van glijtijden of meer-uren. De medewerker kan de nodige elektronische aanvragen doen voor afwezigheden (bv. vakantie) en prestatiewijzigingen (bv. overuren) die door de teamverantwoordelijke al dan niet zullen goedgekeurd worden.

 

Meer info? Documentatie? Demo? Offerte?

  • Tel. 03 780 97 80
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Contactformulier

Realisaties