Nieuws

Gesloten op vrijdag 31 december !

donderdag, 30 december 2021

Vacatures bij EM Group !

maandag, 27 december 2021

EM Group (Sint-Niklaas) zoekt momenteel een .Net Developer om het software team te versterken !

Samen met zo'n 40 collega's kan u meewerken aan onze applicaties voor toegangscontrole, bezoekersbeheer, camerabewaking, tijdregistratie, personeelsplanning, jobopvolging, e-Hr, enz.

 

Klik hier voor meer info. 

EM Body Temp Scanner, uw wakend oog tegen Covid-19 !

maandag, 25 oktober 2021

EM Body Temp Scanner, uw wakend oog tegen Covid-19 !

Bescherm uw bedrijf en medewerkers tegen Covid-19 met de EM Body Temp Scanner, een betaalbare thermische camera aan de ingang van uw kantoor/bedrijfsruimte, al of niet geïntegreerd met uw toegangscontrolesysteem !

Toegangscontrole systemen voor bedrijven.

maandag, 11 oktober 2021

Veiligheid en beveiliging is wereldwijd een hot item. Alle geledingen van de maatschappij krijgen er mee te maken en proberen er iets aan te doen. Zo doen ook bedrijven steeds meer beroep op professionele partners om hun beveiliging op punt te stellen en te onderhouden.

Als ervaren specialist in systemen voor toegangscontrole en camerabewaking is EM Group uit Sint-Niklaas (vóór 2011 ook bekend als Electromatic) een betrouwbare partner voor honderden Belgische bedrijven.

 

Galantis card

 

EM Group staat zelf in voor de R&D, productie, installatie en het onderhoud van complete toegangscontrole systemen. Bovendien ontwikkelt en installeert EM Group ook zelf de nodige software om de toegangscontrole vlot te beheren.

Verder kan u bij EM Group terecht voor de integratie van uw toegangscontrole systeem met uw tijdregistratie of met bijvoorbeeld draadloze deurkrukken.

 

 

Referenties en een korte beschrijving van enkele toegangscontrole realisaties vindt u hier.

Meer info over onze oplossingen voor toegangscontrole en tijdregistratie vraagt u hier.

EM Group: Diamond Partner 2021 van Mobotix in België.

vrijdag, 10 september 2021

EM Group (Sint-Niklaas) heeft zich jarenlang gespecialiseerd in de hoge resolutie camera’s van de Duitse camerafabrikant Mobotix en realiseerde de voorbije jaren een paar honderd cameraprojecten bij vooral Belgische bedrijven en dit in zowat alle sectoren.

EM Group blijft bereikbaar in coronatijden !

woensdag, 24 juni 2020

Ook in deze coronatijden blijven onze kantoren open en blijven we bereikbaar voor onze klanten. Uiteraard respecteren we daarbij alle nodige veiligheidsvoorschriften !

Online dienst Checkinatwork niet beschikbaar !

vrijdag, 03 januari 2020

De online dienst Checkinatwork van de overheid blijkt vandaag 3 januari tussen 7u en 12u onbeschikbaar.

Meer info op https://www.socialsecurity.be/site_nl/employer/applics/checkinatwork/index.htm

 

Veilige toegangsbadges !

donderdag, 02 mei 2019

Veilige toegangsbadges !

EM Group op Mobotix Summit te Brussel.

woensdag, 24 april 2019

EM Group op Mobotix Summit te Brussel.

Vandaag stelde Mobotix de laatste ontwikkelingen voor qua IP camera's op de Mobotix Summit te Brussel. EM Group zat er als jarenlang Mobotix partner uiteraard op de eerste rij !

Meer info via tel. 03-780 97 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op onze website.

Galantis MyTime is cross-browser en draait op alle platformen !

woensdag, 27 februari 2019

Galantis® MyTime is de nieuwste module binnen de Galantis® software suite van EM Group. MyTime is een Employee Self Service (ESS) module en is dus de opvolger van e-CERTO. MyTime situeert zich binnen de Galantis® Time module voor tijdregistratie maar kan ook autonoom worden gebruikt.

My Time is webbased en werd ontwikkeld met de nieuwste Angular technologie.

 

Via Galantis® MyTime kan een werknemer waar en wanneer gewenst:

- registraties (tikkingen) aanmaken (bv bij werk op verplaatsing of thuis), consulteren en aanvragen (bv indien vergeten tikken)

- verlofaanvragen doen (nog goed te keuren door de manager)

- saldi (gewerkte uren, verlof) consulteren

- en nog veel meer!

tijdregistratie via smartphone

 

Galantis® MyTime draait niet enkel op uw desktop maar ook op alle mobiele platformen (iOS, Android, Windows Phone,…) !

Kortom, MyTime is een handige ESS tool voor de werknemer, teamverantwoordelijke én de HR-afdeling.

Indien gewenst kunnen coördinaten worden meegegeven met elke registratie. Ook kostenplaatsen worden automatisch geregistreerd.

Meer info via tel. 03-780 97 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op onze website.

 

Tijdregistratie, ruim 40 jaar dé specialiteit van EM Group !

dinsdag, 19 februari 2019

Dagelijks doen heel wat bedrijven beroep op EM Group (Sint-Niklaas) voor hun tijdregistratie.  Bij EM kan u terecht voor een brede waaier van oplossingen en een ruime keuze aan badgelezers en bijhorende software voor een efficiënt beheer van de werktijden van uw medewerkers.

Tikklok vingerafdruk EM Group Rectaline

 

De tikklok kan de tikkingen doorsturen via uw ethernet of werken op basis van draadloze GPRS technologie. U kan tikken via een badge (kaart of tag) of via fingerprint technologie.

Camerabewaking : volgend seminarie op donderdag 29 maart 2018.

dinsdag, 06 februari 2018

Camerabewaking : volgend seminarie op donderdag 29 maart 2018.

Op donderdag 29 maart 2018 organiseert EM Group voor de 31e keer een seminarie rond CCTV camerabewaking, in samenwerking met de gekende Duitse camerafabrikant MOBOTIX.

De deelnemers krijgen een zeer gevarieerd programma aangeboden van alle aspecten die te maken hebben met een moderne en professionele camerabewaking.

 

Mobotix verkiest EM Group tot 'Partner of the year' (EMEA 2017) !

donderdag, 16 maart 2017

Op de jaarlijkse 'Innovation summit' van maandag 13 maart 2017 te Milaan werd EM Group (Sint-Niklaas) door Mobotix uitgeroepen tot 'Partner of the Year' (EMEA 2017) !

EM Group specialiseerde zich de voorbije jaren in de hoge resolutie IP bewakingscamera's van de Duitse fabrikant Mobotix. EM realiseerde intussen een paar honderd camerabewaking projecten bij Belgische bedrijven in zowat alle sectoren.

De jarenlange samenwerking tussen Mobotix en EM Group werd op de recente Mobotix Innovation Summit dan ook op passende wijze bekroond ! 

Check-In-At-Work' nu ook in de vleessector !

dinsdag, 15 december 2015

Na de bouwsector wordt nu ook de vleessector in België onderworpen aan een verplichte aanwezigheidsregistratie. Van iedereen die actief is op de sites van vleesverwerkende bedrijven (slachthuizen, uitsnijderijen,...) moeten een aantal gegevens worden aangemeld bij de RSZ. Wie dit niet doet kan (zware) boetes verwachten.

CheckInAtWork logo

Wettelijk zou dit al het geval moeten zijn vanaf 1 juli 2015 maar het is wachten op de nodige uitvoeringsbesluiten om die wet te bekrachtigen. Wellicht zullen de nodige KB’s pas begin 2016 beschikbaar zijn.

Wie die verplichte aanwezigheidsregistratie moet doen, waar, wanneer en hoe is vastgelegd door de RSZ. Het principe is gelijkaardig aan de werkwijze voor de bouwsector (of beter ‘werken in onroerende staat’).

Uiteraard kan EM Group u helpen bij het bepalen en in werking stellen van de diverse mogelijke registratiekanalen.

Eén van mogelijke registratiekanalen is een tijdregistratiesysteem met een interface naar de webservices van de RSZ. Op die wijze worden de gevraagde gegevens automatisch doorgestuurd bij het tikken.

EM Group heeft de nodige ontwikkelingen gedaan voor die interface en kan u dus onmiddellijk helpen.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 03-780 97 80.

Systeem van glijdende werkuren eigenlijk enkel te verdedigen via tijdregistratie !

donderdag, 30 juli 2015

Er is de laatste dagen weer heel wat te doen rond het systeem van glijdende werkuren. Juristen hebben er reeds meermaals op gewezen dat er wel een soort van gedoogbeleid is maar dat er geen wettelijke basis is voor glijtijden.

Enkel via tijdregistratie met behulp van een tikklok kan het systeem van glijtijden effectief verdedigd worden.

Meer info : 

http://bit.ly/1DRa2Ft

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV