Nieuws

Werkplus Waregem doet beroep op EM Group.

donderdag, 23 juli 2015

De vzw Werkplus verhuisde recent van de Oude Vijvestraat naar de nieuwbouw in het bedrijvenpark Transvaal in Waregem. De vzw bestaat uit de sociale werkplaatsen ‘Tandem’ en ‘DieNaMo’ (onder meer opruim van sluikafval). Tandem omvat de afdelingen Veloods (ondermeer fietsverhuur) en Strijkijzer (huishoudelijke taken).

logo werkplus Waregem

De ruim 60 werknemers tikken er sinds kort vlot dankzij de nieuwste hardware (mifare lezers en bijhorende badges) en software van EM Group en dit voor zowel de toegangscontrole (Galantis Access) als de tijdregistratie (Galantis Time). EM zorgde tevens voor een interface naar het loonsecretariaat. 

Vesuvius Belgium opteert voor tijdregistratie en toegangscontrole met eenzelfde badge.

woensdag, 22 juli 2015

De firma Vesuvius, een wereldspeler in vuurvaste keramische produkten, is gevestigd te Oostende en is klant bij EM Group (Sint-Niklaas) sedert 1998. Het management van Vesuvius opteerde recent voor een verlenging van de samenwerking door over te schakelen naar de nieuwste tijdregistratie software ‘Galantis Presence” van EM Group. Bovendien vervangt Vesuvius ook de bestaande toegangscontrole toepassing door de nieuwe ‘Galantis Access’ software van EM Group. Uiteraard staat EM borg voor een vlekkeloze integratie van beide softwaremodules.

Vesuvius logo

Kortom, voortaan hebben de medewerkers van Vesuvius nog maar één mifare badge nodig voor hun tijdregistratie én toegangscontrole. 

Sumitomo kiest voor tijdregistratie en toegangscontrole van EM Group

dinsdag, 14 juli 2015

Sumitomo Group, van oorsprong Japans, staat al gedurende meer dan 100 jaar bekend als een onderneming met een uitstekende staat van dienst in de logistieke sector. Haar kernactiviteiten zijn in de loop der tijd sterk uitgebreid en omvatten logistieke dienstverlening in havens, internationaal goederentransport, projectontwikkeling etc.

Sumitomo Warehouse logo

 

Voor de Sumitomo warehouses in Wilrijk, Machelen en Grobbendonk deed de firma recent een beroep op EM Group (Sint-Niklaas).

EM stond in voor de tijdregistratie met ESS module en de toegangscontrole met inbegrip van bekabeling en sloten.

Voor de toegangscontrole werd geopteerd voor de CompactProx mifare lezers en badges van EM Group in combinatie met de Galantis Access software. De tijdregistratie werkt dan weer op basis van de EM Vago lezers (via GPRS), beheerd via de Galantis Presence software van EM.

EM Group integreert elektronisch deurbeslag in Galantis Access toegangscontrole .

woensdag, 01 juli 2015

EM Group integreert on-line draadloze deurkrukken en cilinders in de beheersoftware Galantis Access voor toegangscontrole.

Aldus wordt de drempel nog verlaagd om de klassieke mechanische cilinders ter vervangen door elektronische toegangscontrole met alle voordelen eigen aan een online toegangscontrole systeem.

EM22ABkrkMi klein

Kenmerken :

-       Zeer korte installatietijd

-       Laag verbruik, lange levensduur batterij

-       Flexibel inzetbaar, ook voor tijdelijke gebruik op een deur

-       Geschikt voor alle deur-afmetingen

-       Eén on-line beheersysteem (Galantis Access) voor alles (deurbeslagen en klassieke kaartlezers)

-       Onmiddellijke en automatische activatie van gewijzigde toegangsrechten en realtime registratie van de events.

 

Download hier de documentatie

EM Group biedt totaaloplossingen voor tijdregistratie en toegangscontrole !

woensdag, 03 juni 2015

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas is ruim 30 jaar gespecialiseerd in totaaloplossingen voor datacaptatie, -controle en -beheer en dit specifiek in de niches:

EM Group telt zo'n 2000 hoofdzakelijk Belgische bedrijven als klant (van KMO's tot multinationals), verspreid over zowat alle sectoren van het bedrijfsleven.

EM ontwikkelt zelf zowel de hardware (bv. badgelezers) als de software en staat tevens zelf in voor de installaties, support en interventies.

Meer info en referenties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 03-780 97 80.

‘Check-In-At-Work' via EM Group !

dinsdag, 02 juni 2015

Via de dienst “CheckInAtWork” (toegankelijk via www.socialezekerheid.be) moeten werkgevers en aannemers die werken in onroerende staat uitvoeren verplicht aangifte doen van de mensen die op bepaalde werkplaatsen aanwezig zijn. Het systeem registreert wie op welk moment en op welke plaats aanwezig is.

CheckInAtWork logo

CAW is een initiatief van de overheid (RSZ) die sociale fraude (zwartwerk) en sociale dumping wil tegengaan door verplicht alle aanwezigheden op bepaalde werven te laten registreren.

De wet is reeds in voege sedert 1 april 2014 maar er was om diverse redenen een tolerantiebeleid dat echter op 31/12/2014 werd beëindigd. Sedert 1/1/2015 werd dus gestart met een toch wel zwaar boetesysteem voor elke partij die niet meewerkt aan deze verplichte aanwezigheidsregistratie. En die boetes kunnen zowel van toepassing zijn voor de hoofdaannemer, onderaannemers als hun werknemers.

De overheid voorziet meerdere mogelijke registratiekanalen (via PC, via smartphone, via een tikklok,…). Het is de hoofdaannemer die in principe moet bepalen via welk kanaal de registratie voor zijn werf moet gebeuren. Hij moet hierover duidelijk en schriftelijk communiceren met de onderaannemers. In de praktijk verschuift de hoofdaannemer de kanaalkeuze echter vaak naar zijn onderaannemers.

Het is duidelijk dat heel wat firma’s hierdoor en berg administratief werk te verwerken krijgen en dat vooral manuele aangiftes (via PC) tijdrovend zijn en een groot risico op fouten en dus boetes inhouden. Logisch dus dat bedrijven steeds meer voor een volledig geautomatiseerde oplossing (bv een tikklok - al dan niet draadloos) zullen kiezen.

EM Group biedt als specialist in tijdregistratie en toegangscontrole diverse oplossingen om de registraties vlekkeloos te laten gebeuren en de juiste info via een speciaal ontwikkelde interface door te sturen naar de webservices van de overheid!

Wenst u hierover meer info, neem dan contact met EM Group via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 03-780 97 80.

EM VAGO, tijdsregistratie via het mobiel 2G/3G/4G netwerk.

maandag, 01 juni 2015

EM VAGO, tijdsregistratie via het mobiel 2G/3G/4G netwerk.

EM Group kiest voor Belgacom als partner voor zijn mobile M2M communicatie tussen Cloud Server en tikklok. Na een aantal dedicated projecten waarbij mobiele devices, zoals o.a. mobiele tankvaten werden gevolgd, wordt de GPRS/UMTS technologie nu ook toegepast op de tikklokken.

24e seminarie over camerabewaking op 28 mei 2015 !

vrijdag, 29 mei 2015

EM Group organiseerde op donderdag 28 mei 2015 het 24e seminarie over camerabewaking voor bedrijven. Eén en ander ging door in hotel Serwir te Sint-Niklaas.

EM Group behandelde er een brede waaier van zaken waar men moet op letten bij het kiezen en installeren van bewakingscamera's: doelstellingen, technologie, wetgeving, ...

Ook deze 24e editie lokte weer heel veel geïnteresseerden.

CCTV seminar 2015 05 28

 

Ook interesse om in de toekomst een seminarie bij te wonen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 03-780 97 80 (Dhr. Peter Vanhuffel).

 

 

 

Camerabewaking is een onmisbare aanvulling van de toegangscontrole bij bedrijven !

maandag, 22 september 2014

Meer en meer bedrijven gaan over tot het installeren van een systeem voor camerabewaking. 

Bewakingscamera's bewijzen dagelijks hun nut in de strijd tegen de criminaliteit. Ze werken niet alleen afschrikwekkend maar camerabeelden helpen ook dagelijks bij het oplossen van misdaden en de speurtocht naar de daders ervan .

De keuze van de juiste partner voor de installatie van een systeem voor camerabeveiliging is cruciaal.

Daarom organiseert de firma EM Group (gevestigd te Sint-Niklaas) regelmatig seminaries waar de complexe problematiek van camerabewaking wordt besproken en geanalyseerd aan de hand van beelden en demo's, maar vooral ook op basis van de jarenlange ervaring van EM Group met meer dan 100 cameraprojecten over heel Vlaanderen (in alle regio's: Antwerpen - Brussel - Gent - Brugge - Mechelen - Leuven).

Een volgend seminarie is gepland op donderdag 9 oktober 2014 (te Sint-Niklaas). Wenst u er graag bij te zijn? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 03-780 97 80.

Gillain & Co (Aartselaar) kiest voor EM Group !

donderdag, 28 augustus 2014

De firma Gillain & Co uit Aartselaar is een gespecialiseerd leverancier van hygiënische componenten en apparatuur in roestvrij staal voor de voeding en life sciences.

Voor de toegangscontrole, camerabewaking en tijdregistratie koos Gillain voor een samenwerking met EM Group uit Sint-Niklaas.

De diverse toepassingen worden beheerd via het Galantis platform van EM Group; de tijdregistratie (mét link naar het sociaal secretariaat SD Worx) gebeurt via Galantis Presence en de toegangscontrole via de Galantis Access software van EM.

Voor de toegangscontrole werd geopteerd voor de kwaliteit en design van de EM lezers van het type NK. De hele site te Aartselaar wordt beveiligd met een 15-tal inbouw kaartlezers met mifare technologie.

EM Group stond tevens in voor de installatie en parametrering van een 8-tal Mobotix IP camera’s en een Mobotix T25 videofoon.

Meer info en referenties: sales@emgroup of tel. 03-780 97 80

Gillain foto EMNK

Aangifte van camerabewaking.

donderdag, 19 juni 2014

Camerabewaking is onderworpen aan heel wat regels, voorgeschreven door de wetgeving.

Zo is het ondermeer verplicht om aangifte te doen van uw bewakingscamera's via de website van de privacy commisie.

Voor meer info over die aangifte, klik HIER.

Voor alle andere vragen over camerabewaking: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03-780 97 80 !

Toegangscontrole via design kaartlezer.

maandag, 12 mei 2014

De EM22NK Mi is een proximity mifare inbouw kaartlezer die in de meeste standaard inbouwpotten past. De lezer is geschikt voor binnengebruik.

In rust is de lezer blauw-wit verlicht, bij het lezen van een kaart of tag op max. 5 cm afstand, wijzigt de kleur naar groen of rood i.f.v. het toegangsrecht. Dit gaat tevens gepaard met een beepsignaal.

Camerabewaking: overzicht wetgeving.

donderdag, 30 januari 2014

Camerabewaking is anno 2013 een onmisbaar instrument voor de beveiliging van de burger maar ook van de bedrijven. EM Group (Sint-Niklaas) is reeds jarenlang gespecialiseerd in camerabewaking voor bedrijven. Op vraag van heel wat klanten geven we hieronder alvast een chronologisch overzicht van de wetgeving mbt bewakingscamera's aan de hand van enkele wetteksten. U begint best onderaan bij de beruchte camerawet van 21 maart 2007.

 

Omzendbrief tot wijziging

13/05/2011; Camerabewaking
Ministeriële omzendbrief tot wijziging van de omzendbrief van 10 december 2009 betreffende de wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera’s, zoals gewijzigd door de wet van 12 november 2009
download

Plaatsing en gebruik van bewakingscamera’s

10/12/2009; Camerabewaking
Ministeriële omzendbrief betreffende de wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera’s, zoals gewijzigd door de wet van 12 november 2009
download

Ministeriële Omzendbrief betreffende de camerawet

10/12/2009; Camerabewaking
Ministeriële omzendbrief betreffende de wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera’s, zoals gewijzigd door de wet van 12 november 2009 - gecoördineerde versie – wijzigingen omzendbrief 13 mei 2011
download

De aangiften van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera’s

2/07/2008; Camerabewaking
2 juli 2008 - Koninklijk besluit betreffende de aangiften van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera’s (gewijzigd door het koninklijk besluit van 27 augustus 2010)
download

Pictogram bewakingscameras

10/02/2008; Camerabewaking
Het koninklijk besluit dat het model van het pictogram, de afmetingen en de vermeldingen bepaalt die erop moeten voorkomen. (gewijzigd door het koninklijk besluit van 21 augustus 2009)
download

Plaatsing en gebruik van cameras

21/03/2007; Camerabewaking
De wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera's
download

Gezocht: ervaren .Net software engineer !

vrijdag, 18 oktober 2013

EM Group zoekt een gedreven .Net software engineer met kennis van Silverlight.

U komt terecht in een hecht team van software developers en u zal meewerken bij de verdere uitbouw van Galantis® , de nieuwste modulaire software suite van EM Group met geïntegreerde modules voor ondermeer toegangscontrole, bezoekersbeheer, camerabewaking, tijdregistratie, personeelsplanning, jobopvolging, e-Hr, enz.

Voor meer info kan u terecht bij Dhr. Roger Van Hees (tel. 03-780 97 80 , email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

PlanExpert seminarie op 17 oktober 2013.

vrijdag, 20 september 2013

Op donderdag 17 oktober 2013 organiseert EM Group een volgend seminarie over de problematiek van personeelsplanning in de zorgsector, meer specifiek in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

De voordelen van het werken met ondersteunende softwarepaketten als PlanExpert worden er toegelicht.

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV