Nieuws

EM Group blijft bereikbaar in coronatijden !

woensdag, 24 juni 2020

Ook in deze coronatijden blijven onze kantoren open en blijven we bereikbaar voor onze klanten. Uiteraard respecteren we daarbij alle nodige veiligheidsvoorschriften !

Toegangscontrole systemen voor bedrijven.

vrijdag, 17 januari 2020

Veiligheid en beveiliging is wereldwijd een hot item. Alle geledingen van de maatschappij krijgen er mee te maken en proberen er iets aan te doen. Zo doen ook bedrijven steeds meer beroep op professionele partners om hun beveiliging op punt te stellen en te onderhouden.

Als ervaren specialist in systemen voor toegangscontrole en camerabewaking is EM Group uit Sint-Niklaas (vóór 2011 ook bekend als Electromatic) een betrouwbare partner voor honderden Belgische bedrijven.

 

Galantis card

 

EM Group staat zelf in voor de R&D, productie, installatie en het onderhoud van complete toegangscontrole systemen. Bovendien ontwikkelt en installeert EM Group ook zelf de nodige software om de toegangscontrole vlot te beheren.

Verder kan u bij EM Group terecht voor de integratie van uw toegangscontrole systeem met uw tijdregistratie of met bijvoorbeeld draadloze deurkrukken.

 

 

Referenties en een korte beschrijving van enkele toegangscontrole realisaties vindt u hier.

Meer info over onze oplossingen voor toegangscontrole en tijdregistratie vraagt u hier.

Online dienst Checkinatwork niet beschikbaar !

vrijdag, 03 januari 2020

De online dienst Checkinatwork van de overheid blijkt vandaag 3 januari tussen 7u en 12u onbeschikbaar.

Meer info op https://www.socialsecurity.be/site_nl/employer/applics/checkinatwork/index.htm

 

Veilige toegangsbadges !

Veilige toegangsbadges !

donderdag, 02 mei 2019
EM Group op Mobotix Summit te Brussel.

EM Group op Mobotix Summit te Brussel.

woensdag, 24 april 2019

Vandaag stelde Mobotix de laatste ontwikkelingen voor qua IP camera's op de Mobotix Summit te Brussel. EM Group zat er als jarenlang Mobotix partner uiteraard op de eerste rij !

Meer info via tel. 03-780 97 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op onze website.

Galantis MyTime is cross-browser en draait op alle platformen !

woensdag, 27 februari 2019

Galantis® MyTime is de nieuwste module binnen de Galantis® software suite van EM Group. MyTime is een Employee Self Service (ESS) module en is dus de opvolger van e-CERTO. MyTime situeert zich binnen de Galantis® Time module voor tijdregistratie maar kan ook autonoom worden gebruikt.

My Time is webbased en werd ontwikkeld met de nieuwste Angular technologie.

 

Via Galantis® MyTime kan een werknemer waar en wanneer gewenst:

- registraties (tikkingen) aanmaken (bv bij werk op verplaatsing of thuis), consulteren en aanvragen (bv indien vergeten tikken)

- verlofaanvragen doen (nog goed te keuren door de manager)

- saldi (gewerkte uren, verlof) consulteren

- en nog veel meer!

tijdregistratie via smartphone

 

Galantis® MyTime draait niet enkel op uw desktop maar ook op alle mobiele platformen (iOS, Android, Windows Phone,…) !

Kortom, MyTime is een handige ESS tool voor de werknemer, teamverantwoordelijke én de HR-afdeling.

Indien gewenst kunnen coördinaten worden meegegeven met elke registratie. Ook kostenplaatsen worden automatisch geregistreerd.

Meer info via tel. 03-780 97 80 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op onze website.

 

Tijdregistratie, ruim 40 jaar dé specialiteit van EM Group !

dinsdag, 19 februari 2019

Dagelijks doen heel wat bedrijven beroep op EM Group (Sint-Niklaas) voor hun tijdregistratie.  Bij EM kan u terecht voor een brede waaier van oplossingen en een ruime keuze aan badgelezers en bijhorende software voor een efficiënt beheer van de werktijden van uw medewerkers.

Tikklok vingerafdruk EM Group Rectaline

 

De tikklok kan de tikkingen doorsturen via uw ethernet of werken op basis van draadloze GPRS technologie. U kan tikken via een badge (kaart of tag) of via fingerprint technologie.

Camerabewaking : volgend seminarie op donderdag 29 maart 2018.

Camerabewaking : volgend seminarie op donderdag 29 maart 2018.

dinsdag, 06 februari 2018

Op donderdag 29 maart 2018 organiseert EM Group voor de 31e keer een seminarie rond CCTV camerabewaking, in samenwerking met de gekende Duitse camerafabrikant MOBOTIX.

De deelnemers krijgen een zeer gevarieerd programma aangeboden van alle aspecten die te maken hebben met een moderne en professionele camerabewaking.

 

Mobotix verkiest EM Group tot 'Partner of the year' (EMEA 2017) !

donderdag, 16 maart 2017

Op de jaarlijkse 'Innovation summit' van maandag 13 maart 2017 te Milaan werd EM Group (Sint-Niklaas) door Mobotix uitgeroepen tot 'Partner of the Year' (EMEA 2017) !

EM Group specialiseerde zich de voorbije jaren in de hoge resolutie IP bewakingscamera's van de Duitse fabrikant Mobotix. EM realiseerde intussen een paar honderd camerabewaking projecten bij Belgische bedrijven in zowat alle sectoren.

De jarenlange samenwerking tussen Mobotix en EM Group werd op de recente Mobotix Innovation Summit dan ook op passende wijze bekroond ! 

Check-In-At-Work' nu ook in de vleessector !

dinsdag, 15 december 2015

Na de bouwsector wordt nu ook de vleessector in België onderworpen aan een verplichte aanwezigheidsregistratie. Van iedereen die actief is op de sites van vleesverwerkende bedrijven (slachthuizen, uitsnijderijen,...) moeten een aantal gegevens worden aangemeld bij de RSZ. Wie dit niet doet kan (zware) boetes verwachten.

CheckInAtWork logo

Wettelijk zou dit al het geval moeten zijn vanaf 1 juli 2015 maar het is wachten op de nodige uitvoeringsbesluiten om die wet te bekrachtigen. Wellicht zullen de nodige KB’s pas begin 2016 beschikbaar zijn.

Wie die verplichte aanwezigheidsregistratie moet doen, waar, wanneer en hoe is vastgelegd door de RSZ. Het principe is gelijkaardig aan de werkwijze voor de bouwsector (of beter ‘werken in onroerende staat’).

Uiteraard kan EM Group u helpen bij het bepalen en in werking stellen van de diverse mogelijke registratiekanalen.

Eén van mogelijke registratiekanalen is een tijdregistratiesysteem met een interface naar de webservices van de RSZ. Op die wijze worden de gevraagde gegevens automatisch doorgestuurd bij het tikken.

EM Group heeft de nodige ontwikkelingen gedaan voor die interface en kan u dus onmiddellijk helpen.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 03-780 97 80.

Systeem van glijdende werkuren eigenlijk enkel te verdedigen via tijdregistratie !

donderdag, 30 juli 2015

Er is de laatste dagen weer heel wat te doen rond het systeem van glijdende werkuren. Juristen hebben er reeds meermaals op gewezen dat er wel een soort van gedoogbeleid is maar dat er geen wettelijke basis is voor glijtijden.

Enkel via tijdregistratie met behulp van een tikklok kan het systeem van glijtijden effectief verdedigd worden.

Meer info : 

http://bit.ly/1DRa2Ft

Werkplus Waregem doet beroep op EM Group.

donderdag, 23 juli 2015

De vzw Werkplus verhuisde recent van de Oude Vijvestraat naar de nieuwbouw in het bedrijvenpark Transvaal in Waregem. De vzw bestaat uit de sociale werkplaatsen ‘Tandem’ en ‘DieNaMo’ (onder meer opruim van sluikafval). Tandem omvat de afdelingen Veloods (ondermeer fietsverhuur) en Strijkijzer (huishoudelijke taken).

logo werkplus Waregem

De ruim 60 werknemers tikken er sinds kort vlot dankzij de nieuwste hardware (mifare lezers en bijhorende badges) en software van EM Group en dit voor zowel de toegangscontrole (Galantis Access) als de tijdregistratie (Galantis Time). EM zorgde tevens voor een interface naar het loonsecretariaat. 

Vesuvius Belgium opteert voor tijdregistratie en toegangscontrole met eenzelfde badge.

woensdag, 22 juli 2015

De firma Vesuvius, een wereldspeler in vuurvaste keramische produkten, is gevestigd te Oostende en is klant bij EM Group (Sint-Niklaas) sedert 1998. Het management van Vesuvius opteerde recent voor een verlenging van de samenwerking door over te schakelen naar de nieuwste tijdregistratie software ‘Galantis Presence” van EM Group. Bovendien vervangt Vesuvius ook de bestaande toegangscontrole toepassing door de nieuwe ‘Galantis Access’ software van EM Group. Uiteraard staat EM borg voor een vlekkeloze integratie van beide softwaremodules.

Vesuvius logo

Kortom, voortaan hebben de medewerkers van Vesuvius nog maar één mifare badge nodig voor hun tijdregistratie én toegangscontrole. 

Sumitomo kiest voor tijdregistratie en toegangscontrole van EM Group

dinsdag, 14 juli 2015

Sumitomo Group, van oorsprong Japans, staat al gedurende meer dan 100 jaar bekend als een onderneming met een uitstekende staat van dienst in de logistieke sector. Haar kernactiviteiten zijn in de loop der tijd sterk uitgebreid en omvatten logistieke dienstverlening in havens, internationaal goederentransport, projectontwikkeling etc.

Sumitomo Warehouse logo

 

Voor de Sumitomo warehouses in Wilrijk, Machelen en Grobbendonk deed de firma recent een beroep op EM Group (Sint-Niklaas).

EM stond in voor de tijdregistratie met ESS module en de toegangscontrole met inbegrip van bekabeling en sloten.

Voor de toegangscontrole werd geopteerd voor de CompactProx mifare lezers en badges van EM Group in combinatie met de Galantis Access software. De tijdregistratie werkt dan weer op basis van de EM Vago lezers (via GPRS), beheerd via de Galantis Presence software van EM.

EM Group integreert elektronisch deurbeslag in Galantis Access toegangscontrole .

woensdag, 01 juli 2015

EM Group integreert on-line draadloze deurkrukken en cilinders in de beheersoftware Galantis Access voor toegangscontrole.

Aldus wordt de drempel nog verlaagd om de klassieke mechanische cilinders ter vervangen door elektronische toegangscontrole met alle voordelen eigen aan een online toegangscontrole systeem.

EM22ABkrkMi klein

Kenmerken :

-       Zeer korte installatietijd

-       Laag verbruik, lange levensduur batterij

-       Flexibel inzetbaar, ook voor tijdelijke gebruik op een deur

-       Geschikt voor alle deur-afmetingen

-       Eén on-line beheersysteem (Galantis Access) voor alles (deurbeslagen en klassieke kaartlezers)

-       Onmiddellijke en automatische activatie van gewijzigde toegangsrechten en realtime registratie van de events.

 

Download hier de documentatie

Realisaties