Tijdregistratie, ruim 40 jaar dé specialiteit van EM Group !

dinsdag, 19 februari 2019

Dagelijks doen heel wat bedrijven beroep op EM Group (Sint-Niklaas) voor hun tijdregistratie.  Bij EM kan u terecht voor een brede waaier van oplossingen en een ruime keuze aan badgelezers en bijhorende software voor een efficiënt beheer van de werktijden van uw medewerkers.

Tikklok vingerafdruk EM Group Rectaline

 

De tikklok kan de tikkingen doorsturen via uw ethernet of werken op basis van draadloze GPRS technologie. U kan tikken via een badge (kaart of tag) of via fingerprint technologie.

Als integrator kan EM Group de beheersoftware voor uw tijdregistratie en urenregistratie bovendien probleemloos integreren met ondermeer uw toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

EM Group biedt tevens standaard interfaces met zowat alle loonsecretariaten voor een vlotte verloning van uw medewerkers.

Ook een interface van uw prikklok naar de webservices van de overheid (RSZ) kan zeer nuttig zijn voor firma’s in die sectoren waar de overheid een verplichte aanwezigheidsregistratie (Checkinatwork) heeft ingevoerd, zoals de bouwsector en de vleesverwerkende bedrijven. Ook hier kan EM Group u adviseren en helpen !

 

 

Tijdregistratie evolueert voortdurend.

In tijden dat slogans als ‘Het Nieuwe werken’ en ‘BYOD’ schering en inslag zijn, heeft tijdregistratie zeker niet afgedaan. Integendeel, het aantal klanten van EM Group dat werkt met een tijdregistratie systeem neemt nog steeds toe. Wel is het zo dat de technologie voortdurend evolueert. De oude manuele prikklok-met-kaart is reeds lang vervangen door een modern en gebruiksvriendelijk toestel met een mooi design, en een moderne technologie (biometrie, ethernet, GRPS,…). Ook virtueel tikken is al lang een realiteit. De tikklok van de toekomst wordt beheerd via een gebruiksvriendelijk softwarepakket met een doordachte user interface dat werkt via de diverse browsers en op al uw mobiele devices (tablet, smartphone,…). Tijdsregistratie biedt werknemers vandaag de mogelijkheid om hun registraties, saldi en verlof vanop afstand en mobiel te raadplegen en aan te vragen.

 

Badgereader kaart EM22NKplusMi

 

Doordat EM Group zowel instaat voor de R&D, productie en installatie van de eigen hardware (badgelezers en toebehoren) als voor de ontwikkeling van en support bij de beheersoftware, kan u als klant rekenen op heel wat kennis en flexibiliteit.

 

 

 

 

Voordelen van een tijdregistratiesysteem van EM Group:

-          -  Een stabiele firma (100% Belgisch) met een zeer ervaren team (en zo’n 2000 klanten b2b)

-          -  One-stop-shopping: hardware + software + toebehoren + interfacing

-          -  Grote flexibiliteit (eigen R&D, productie, softwareontwikkeling, installatiedienst, support,…)

-          -  En nog veel meer !

 

Neem gerust contact met op met EM Group voor meer info en referenties of kijk eens op onze website naar onze realisaties of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Meer info over tijdregistratie ? Klik  HIER !

-         

Tel. Tel. 03-780 97 80

-         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-         Entrepotstraat 33, 9100 Sint-Niklaas

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV