Check-In-At-Work' nu ook in de vleessector !

dinsdag, 15 december 2015

Na de bouwsector wordt nu ook de vleessector in België onderworpen aan een verplichte aanwezigheidsregistratie. Van iedereen die actief is op de sites van vleesverwerkende bedrijven moeten een aantal gegevens worden aangemeld bij de RSZ. Wie dit niet doet kan (zware) boetes verwachten.

CheckInAtWork logo

Wettelijk zou dit al het geval moeten zijn vanaf 1 juli 2015 maar het is wachten op de nodige uitvoeringsbesluiten om die wet te bekrachtigen. Wellicht zullen de nodige KB’s pas begin 2016 beschikbaar zijn.

Wie die verplichte aanwezigheidsregistratie moet doen, waar, wanneer en hoe is vastgelegd door de RSZ. Het principe is gelijkaardig aan de werkwijze voor de bouwsector (of beter ‘werken in onroerende staat’).

Uiteraard kan EM Group u helpen bij het bepalen en in werking stellen van de diverse mogelijke registratiekanalen.

Eén van mogelijke registratiekanalen is een tijdregistratiesysteem met een interface naar de webservices van de RSZ. Op die wijze worden de gevraagde gegevens automatisch doorgestuurd bij het tikken.

EM Group heeft de nodige ontwikkelingen gedaan voor die interface en kan u dus onmiddellijk helpen.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 03-780 97 80.

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV