Bezoekersbeheer

Security en privacy geïntegreerd in één totaaloplossing. 

Een efficiënt bezoekersbeheer is tegenwoordig onontbeerlijk. Met Galantis Visitor wordt het registreren en beheren van de bezoeken aan uw firma bovendien héél eenvoudig. Niemand komt nog binnen zonder registratie. U heeft voortaan op elk moment een overzicht van wie aanwezig is in uw bedrijf en u kan op elk moment rapporten opvragen van de bezoeken tijdens een bepaalde periode of op een specifiek tijdstip. 

Een koppeling met de module Galantis Access voor toegangscontrole kan perfect en ligt voor de hand! Zo kunnen, indien gewenst, aan de bezoekersbadge of bezoekers QR-code ook toegangsrechten gekoppeld worden in onze Galantis software. Een eenvoudige interfacing tussen de modules Visitor en Access laten u als beheerder dus toe om te bepalen waar een bezoeker binnen kan met zijn badge en waar niet.

Via onze aanmeldkiosk kunnen bezoekers zichzelf compleet contactloos aanmelden, medewerkers kunnen de gegevens van hun verwachte bezoek op voorhand Ticketprinteringeven of de bezoekers kunnen zichzelf ter plaatse registreren. Via een ticketprinter kunnen de bezoekers dan een QR-code afdrukken die eventueel toegang geeft tot enkele vooraf ingestelde deuren.

 

Meer info over Bezoekersbeheer? Documentatie? Demo? Offerte?

  • tel. 03-780 97 80 
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • contactformulier

 

Security en privacy geïntegreerd in één totaaloplossing.

Realisaties