EM Body Temp Scanner, uw wakend oog tegen Covid-19 !

dinsdag, 06 oktober 2020

Bescherm uw bedrijf en medewerkers tegen Covid-19 met de EM Body Temp Scanner, een betaalbare thermische camera aan de ingang van uw kantoor/bedrijfsruimte, al of niet geïntegreerd met uw toegangscontrolesysteem !

EM Body Temp Scanner  EM Body Temp Scanner camera a  EM Body Temp Scanner scherm  EM Body Temp Scanner draaikruis 

EM Body Temp Scanner sas

 

Met behulp van onze uiterst nauwkeurige thermische camera controleert u eenvoudig:

  •   of de bezoeker koorts heeft,
  •   of de persoon een mondmasker op heeft.

 

Wie voldoet aan de ingestelde criteria kan toegang krijgen tot uw kantoor/bedrijfsruimte. Een integratie met de toegangscontrole kan er bovendien voor zorgen dat de persoon dan vervolgens een deur kan openen of door een toegangsbarriere kan gaan.

Wie niet voldoet zal zich dus in regel moeten stellen (bv. mondmasker) of in geval van vastgestelde verhoogde lichaamstemperatuur zich moeten aanmelden bij de verantwoordelijke zonder het bedrijf te betreden.

Omdat het systeem de personen niet identificeert, voldoet het aan de GDPR-richtlijnen.

 

Ѵ Contactloze, gebruiksvriendelijke, snelle controle van mondmasker en lichaamstemperatuur.  (mondmaskercontrole is facultatief)

Ѵ Eenvoudig te installeren, enkel stopcontact is nodig, kan geleverd worden op een zuil die op de door u gekozen plaats neergezet wordt en makkelijk kan verplaatst worden.

Ѵ Mogelijke integratie met toegangscontrole !  Aldus verhindert u dat iemand die niet goedgekeurd is, gewoon doorloopt en toch het bedrijf betreedt.

Ѵ Volledig conform de GDPR-wetgeving !

 

Wenst u een demo of meer informatie? Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op onze website of bel 03-780 97 80 !

Realisaties