EM Group: Enige Diamond Partner 2022 van Mobotix in België.

zondag, 30 januari 2022

Logo MOBOTIX Diamond Partner 2020

EM Group (Sint-Niklaas) heeft zich jarenlang gespecialiseerd in de hoge resolutie camera’s van de Duitse camerafabrikant Mobotix en realiseerde de voorbije jaren een paar honderd cameraprojecten bij vooral Belgische bedrijven en dit in zowat alle sectoren.

 

Camera Mobotix  M15

Mobotix werkt via zo’n 300 partners in de Benelux en EM Group werd recent uitgeroepen tot ‘Diamond Partner 2022’, de hoogst mogelijk partnerklasse van Mobotix! EM Group is op dit moment het enige Belgische bedrijf met deze status.

De Mobotix-camera’s zijn zó intelligent dat het eerder computers met ogen dan camera’s zijn. De intelligentie zit bij deze camera’s dan ook in de camera zelf en niet op een externe pc.

Dit heeft als voordeel dat de camera’s gemakkelijk decentraal en autonoom inzetbaar zijn; er is geen speciale software of een aparte dataserver vereist en de camera’s zijn heel flexibel en modulair in hun opstelling.

Deze intelligente camera’s worden ook wel eens vergeleken met een schildpad; ze zijn zeer efficiënt met voeding/stroom, hebben een enorm lange levensduur en dankzij hun schild  kunnen ze tegen extreme weercondities en zijn ze zowel op fysiek als cybersecurity vlak enorm goed beveiligd.

 

Realisaties