Integreer automatische kentekenplaatherkenning in uw toegangscontrolesysteem.

dinsdag, 11 januari 2022

Automatische toegangscontrole dankzij nummerplaatherkenning.

ANPRDe EM22 ANPR LM leest de kentekens van alle landen. Het is een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om de toegang tot uw terrein of parking te regelen voor uw eigen medewerkers en aangekondigde bezoekers. Het ANPR toestel wordt langs de kant van de rijbaan geplaatst en kan, afhankelijk van de situatie, de nummerplaten lezen op een afstand van 5 tot 10 meter. Het lezen kan optimaal onder alle omstandigheden verlopen dankzij het infrarood licht. het is dus een stand alone, all-in-one ANPR oplossing.

De EM22 ANPR camera is geïntegreerd in de Galantis Access software voor toegangscontrole. Hierin worden o.a. de toegangsrechten voor kentekens (voertuigeigenaars) beheerd en de toegangsgeschiedenis opgeslagen
 

Enkele toepassingen en configuratie:

De EM22 ANPR LM is ideaal voor de toegangscontrole van uw parking, zo kan u de nummerplaten van abonnementhouders in het systeem toevoegen zodat de slagboom automatisch opengaat wanneer deze de parking oprijden. Of voor bedrijven, steek de nummerplaten van verwachte leveranciers in het systeem en deze kunnen contactloos langs de slagboom binnenrijden en zijn automatisch geregistreerd.

 
Een voorbeeld van een typische set-up.
 

Meer info over toegangscontrole met ANPR? Documentatie? Offerte?

      • tel. 03-780 97 80 
      • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      • contactformulier

 

Realisaties