Realisaties

Sumitomo kiest voor tijdregistratie en toegangscontrole van EM Group !

Sumitomo Group, van oorsprong Japans, staat al gedurende meer dan 100 jaar bekend als een onderneming met een uitstekende staat van dienst in de logistieke sector. Haar kernactiviteiten zijn in de loop der tijd sterk uitgebreid en omvatten logistieke dienstverlening in havens, internationaal goederentransport, projectontwikkeling etc.

Sumitomo Warehouse logo

Voor de Sumitomo warehouses in Wilrijk, Machelen en Grobbendonk deed de firma recent een beroep op EM Group (Sint-Niklaas).

EM stond in voor de tijdregistratie met ESS module en de toegangscontrole met inbegrip van bekabeling en sloten.

Voor de toegangscontrole werd geopteerd voor de CompactProx mifare lezers en badges van EM Group in combinatie met de Galantis Access software. De tijdregistratie werkt dan weer op basis van de EM Vago lezers (via GPRS), beheerd via de Galantis Presence software van EM.

Gillain & Co (Aartselaar) kiest voor EM Group !

De firma Gillain & Co uit Aartselaar is een gespecialiseerd leverancier van hygiënische componenten en apparatuur in roestvrij staal voor de voeding en life sciences.

Gillain logo

Voor de toegangscontrole, camerabewaking en tijdregistratie koos Gillain voor een samenwerking met EM Group uit Sint-Niklaas.

De diverse toepassingen worden beheerd via het Galantis platform van EM Group; de tijdregistratie (mét link naar het sociaal secretariaat SD Worx) gebeurt via Galantis Presence en de toegangscontrole via de Galantis Access software van EM.

Camera’s van EM Group beveiligen het zeetransport van sinaasappelsap.

De vrachtschepen IBIS Arrow en MOZU Arrow (met een lengte van 187 meter) zorgen ondermeer voor het vervoer van pulp van sinaasappelen van Brazilië naar Gent.

IBIS ARROW EMGroupEM Group installeerde en parametreerde in totaal 60 camera’s die de volledige technische installatie van de schepen helpt te bewaken.

Vroeger moest men zeer regelmatig een volledige rondgang doen en alle koppelingen van de citernes manueel controleren op lekkage/storingen. Dit was niet alleen zeer tijdrovend maar was tevens een risicovolle job.

Vanheede Environment Group gaat verder met EM Group (Sint-Niklaas)

Vanheede Environment Group gaat verder met EM Group (Sint-Niklaas)

Vanheede Environment Group is een geïntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieën.. De firma behoort tot de top in de Benelux en Noord-Frankrijk op vlak van afvalmanagement.

 

Voor de tijdregistratie (via fingerprint), toegangscontrole en brandstofverdeling voor de diverse sites te Geluwe, Antwerpen, Rumbeke, Wanze, Dottignies en Quevy-le-Grand deed Vanheede in 2012 een beroep op EM Group uit Sint-Niklaas.

 

Duvel Moortgat en EM Group waken over la Chouffe

Duvel Moortgat en EM Group waken over la Chouffe

De Brasserie d'Achouffe is een Belgische familiebrouwerij / distilleerderij en taverne, opgericht in 1982, en gelegen in Houffalize in de Ourthevallei. Vooral de blonde Chouffe wordt wereldwijd zeer gewaardeerd.

 

Het bedrijf telt zo'n 25 medewerkers en heeft een capaciteit van circa 21.000 hl per jaar.

In 2006 werd Brasserie d'Achouffe overgenomen door Brouwerij Duvel Moortgat, de brouwer van het succesbier Duvel.

Zuivelproducent Olympia legt de nadruk op kwaliteit.

Olympia is een familiaal bedrijf gevestigd te Herfelingen in het Pajottenland en ontwikkelt, produceert en verkoopt kwaliteitszuivel voor industriële afnemers, professionele gebruikers en consumenten.

olympia logo nl 1  jpg

Voor de tijdregistratie (via fingerprint) van de bijna 200 medewerkers koos Olympia recent voor EM Group (Sint-Niklaas) als nieuwe partner.

EM Group leverde zowel de software als de hardware en zorgde voor een koppeling met het loonsecretariaat Partena.

KTO Transport & Logistics uit Izegem kiest voor fingerprint technologie.

KTO is een toonaangevende logistieke dienstverlener met focus op de niche markt van de vloerbekleding. Het hoofdkantoor bevindt zich te Izegem in België nabij de Franse grens.

kto transport izegem emgroupKTO coördineert transport, distributie en aanverwante logistieke activiteiten zoals opslag, orderpicking, productie van winkeldisplays en het op maat snijden van vloerbekleding. Groupage en fijnmazige distributie behoren tot de kernactiviteiten van deze gespecialiseerde transportonderneming.

Camerabewaking in school voor tweedekansonderwijs te Hoboken.

Camerabewaking in school voor tweedekansonderwijs te Hoboken.

Centrum voor tweedekansonderwijs Antwerpen vzw is een open en cursistgericht centrum met als missie +18 jarigen hun talenten te laten ontwikkelen en zo hun kansen te keren.

 

Om de veiligheid van de leerlingen en leerkrachten te verhogen en het materiaal te beschermen werd geopteerd voor camerabewaking. EM Group (Sint-Niklaas) installeerde per gang 1 camera van het type Mobotix Q24 (360° hemisferisch).

Woonzorgcentrum Lindelo werkt voortaan met PlanExpert.

Woonzorgcentrum Lindelo werkt voortaan met PlanExpert.

Woon- en zorgcentrum Lindelo (gevestigd te Lille, Antwerpen) is een modern aangepast verzorgingstehuis, gericht op de begeleiding van matig tot zwaar zorgbehoevende ouderen. Een 170- medewerkers trachten een warmmenselijke leef- en woonomgeving aan te bieden aan 120 senioren, waarvan 90 dementerende ouderen én 30 lichamelijk zorgbehoevenden.

PlanExpert helpt De As om efficiënter te plannen.

PlanExpert helpt De As om efficiënter te plannen.

Vzw De As ( Arendonk) groepeert een 8-tal tehuizen die van oudsher als algemene missie hebben: "Met alle middelen voorzien in het geestelijk en maatschappelijk welzijn van gehandicapten in de Kempen". De As telt een 80-tal medewerkers die dagelijks meehelpen om dit doel te bereiken.

Eén van de nieuwste middelen om bij die opdracht te helpen is de planningtool PlanExpert, die specifiek werd ontwikkeld voor de zorgsector. EM Group zorgde recent voor een vlotte implementatie van de software bij vzw De As.

De scheepvaartgroep Cobelfret bevestigt het vertrouwen in EM Group.

De gekende Belgische scheepvaartgroep Cobelfret (rederij, containers, transport,…) is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas) en hernieuwde recent de samenwerking.

Cobelfret website emgroup

 

EM Group waakt over de toegangscontrole (o.a. aan een 80-tal deuren) in de Cobelfret vestigingen te Wilrijk, Brugge, Zeebrugge, Athus, Vlissingen en Rotterdam. Voor die toegangscontrole maken de diverse vestigingen gebruik van de nieuwste software Galantis® Access en van de Mifare kaartlezers van EM Group. EM zorgde bij de installatie overigens ook voor de bekabeling, sloten en alarmsystemen.

Realisaties