Realisaties

Zuivelproducent Olympia legt de nadruk op kwaliteit.

dinsdag, 30 juli 2013

Olympia is een familiaal bedrijf gevestigd te Herfelingen in het Pajottenland en ontwikkelt, produceert en verkoopt kwaliteitszuivel voor industriële afnemers, professionele gebruikers en consumenten.

olympia logo nl 1  jpg

Voor de tijdregistratie (via fingerprint) van de bijna 200 medewerkers koos Olympia recent voor EM Group (Sint-Niklaas) als nieuwe partner.

EM Group leverde zowel de software als de hardware en zorgde voor een koppeling met het loonsecretariaat Partena.

KTO Transport & Logistics uit Izegem kiest voor fingerprint technologie.

vrijdag, 26 juli 2013

KTO is een toonaangevende logistieke dienstverlener met focus op de niche markt van de vloerbekleding. Het hoofdkantoor bevindt zich te Izegem in België nabij de Franse grens.

kto transport izegem emgroupKTO coördineert transport, distributie en aanverwante logistieke activiteiten zoals opslag, orderpicking, productie van winkeldisplays en het op maat snijden van vloerbekleding. Groupage en fijnmazige distributie behoren tot de kernactiviteiten van deze gespecialiseerde transportonderneming.

Camerabewaking in school voor tweedekansonderwijs te Hoboken.

maandag, 22 juli 2013

Centrum voor tweedekansonderwijs Antwerpen vzw is een open en cursistgericht centrum met als missie +18 jarigen hun talenten te laten ontwikkelen en zo hun kansen te keren.

tweedekansonderwijs logo

Om de veiligheid van de leerlingen en leerkrachten te verhogen en het materiaal te beschermen werd geopteerd voor camerabewaking. EM Group (Sint-Niklaas) installeerde per gang 1 camera van het type Mobotix Q24 (360° hemisferisch).

Woonzorgcentrum Lindelo werkt voortaan met PlanExpert.

donderdag, 03 januari 2013

Woonzorgcentrum Lindelo werkt voortaan met PlanExpert.

Woon- en zorgcentrum Lindelo (gevestigd te Lille, Antwerpen) is een modern aangepast verzorgingstehuis, gericht op de begeleiding van matig tot zwaar zorgbehoevende ouderen. Een 170- medewerkers trachten een warmmenselijke leef- en woonomgeving aan te bieden aan 120 senioren, waarvan 90 dementerende ouderen én 30 lichamelijk zorgbehoevenden.

PlanExpert helpt De As om efficiënter te plannen.

donderdag, 27 december 2012

PlanExpert helpt De As om efficiënter te plannen.

Vzw De As ( Arendonk) groepeert een 8-tal tehuizen die van oudsher als algemene missie hebben: "Met alle middelen voorzien in het geestelijk en maatschappelijk welzijn van gehandicapten in de Kempen". De As telt een 80-tal medewerkers die dagelijks meehelpen om dit doel te bereiken.

Eén van de nieuwste middelen om bij die opdracht te helpen is de planningtool PlanExpert, die specifiek werd ontwikkeld voor de zorgsector. EM Group zorgde recent voor een vlotte implementatie van de software bij vzw De As.

De scheepvaartgroep Cobelfret bevestigt het vertrouwen in EM Group.

vrijdag, 23 november 2012

De gekende Belgische scheepvaartgroep Cobelfret (rederij, containers, transport,…) is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas) en hernieuwde recent de samenwerking.

Cobelfret website emgroup

 

EM Group waakt over de toegangscontrole (o.a. aan een 80-tal deuren) in de Cobelfret vestigingen te Wilrijk, Brugge, Zeebrugge, Athus, Vlissingen en Rotterdam. Voor die toegangscontrole maken de diverse vestigingen gebruik van de nieuwste software Galantis® Access en van de Mifare kaartlezers van EM Group. EM zorgde bij de installatie overigens ook voor de bekabeling, sloten en alarmsystemen.

Renson® hernieuwt de samenwerking met EM Group.

donderdag, 15 november 2012

De firma Renson creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen en dit met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Renson logo emgroup website

Renson is reeds meer dan 100 jaar synoniem voor hoogperformante producten en is klant bij EM Group sedert 2009 en dit voor de gekende oplossingen voor tijdsregistratie en toegangscontrole. Recent werd geopteerd voor een update van hun bestaande oplossingen naar de nieuwste toepassingen van EM Group.

Realisaties

 

EM Group

Entrepotstraat 33

9100 SINT-NIKLAAS

BELGIË

Tel: +32 (0)3 780 97 80

Fax: +32 (0)3 777 21 48

Copyright © EM Group.

Algemene voorwaarden

design & implementation by e2e NV