De scheepvaartgroep Cobelfret bevestigt het vertrouwen in EM Group.

 

De gekende Belgische scheepvaartgroep Cobelfret (rederij, containers, transport,…) is reeds jarenlang klant bij EM Group (Sint-Niklaas) en hernieuwde recent de samenwerking.

Cobelfret website emgroup

EM Group waakt over de toegangscontrole (o.a. aan een 80-tal deuren) in de Cobelfret vestigingen te Wilrijk, Brugge, Zeebrugge, Athus, Vlissingen en Rotterdam. Voor die toegangscontrole maken de diverse vestigingen gebruik van de nieuwste software Galantis® Access en van de Mifare kaartlezers van EM Group. EM zorgde bij de installatie overigens ook voor de bekabeling, sloten en alarmsystemen.

De vestigingen in Nederland (Vlissingen, Rotterdam) werken tevens met Galantis® Presence, de software voor tijdsregistratie van EM Group.

Het is de bedoeling dat EM Group er voor zorgt dat de diverse vestigingen van Cobelfret in de toekomst één centrale database hebben voor het beheer van de toegangscontrole en tijdregistratie en dat werknemers, leveranciers, aannemers met één kaart toegang hebben tot de diverse vestigingen van de groep. Tijdswinst en efficiëntie staan hierbij centraal.

 

       >> Meer realisaties/referenties van EM Group in uw sector/regio? Vraag info via dit contactformulier.

 

 

Realisaties