KTO Transport & Logistics uit Izegem kiest voor fingerprint technologie.

 

KTO is een toonaangevende logistieke dienstverlener met focus op de niche markt van de vloerbekleding. Het hoofdkantoor bevindt zich te Izegem in België nabij de Franse grens.

kto transport izegem emgroupKTO coördineert transport, distributie en aanverwante logistieke activiteiten zoals opslag, orderpicking, productie van winkeldisplays en het op maat snijden van vloerbekleding. Groupage en fijnmazige distributie behoren tot de kernactiviteiten van deze gespecialiseerde transportonderneming.

Tot de voornaamste producten behoren kamerbreed tapijt, vinyl, karpetten, laminaat, parket en aanverwante producten zoals ondertapijt, plinten, stalen en in-store materiaal..

Voor de toegangscontrole en tijdregistratie van de medewerkers koos KTO recent voor EM Group (Sint-Niklaas) als nieuwe partner. Er werd geopteerd voor biometrie, meer specifiek voor lezers met fingerprint technologie, beheerd via de Galantis software suite van EM Group.

Dankzij de e-Line software module van EM Group kunnen de medewerkers van KTO voortaan ook hun verlof online aanvragen en hun uren- en vakantiesaldo online consulteren.

 

Meer info:

EM Group
Entrepotstraat 33
B-9100 Sint-Niklaas
Tel. +32 - (0)3 - 780 97 80
Fax. +32 - (0)3 - 777 21 48
http://www.emgroup.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Peter Vanhuffel

 

 

>> Meer realisaties/referenties van EM Group in uw sector/regio? Vraag info via dit contactformulier.

 

Realisaties