Woonzorgcentrum Lindelo werkt voortaan met PlanExpert.

 

Woon- en zorgcentrum Lindelo (gevestigd te Lille, Antwerpen) is een modern aangepast verzorgingstehuis, gericht op de begeleiding van matig tot zwaar zorgbehoevende ouderen. Een 170- medewerkers trachten een warmmenselijke leef- en woonomgeving aan te bieden aan 120 senioren, waarvan 90 dementerende ouderen én 30 lichamelijk zorgbehoevenden.

logolindelo

De directie van Lindelo was reeds een hele poos actief op zoek naar een softwarepakket als hulpmiddel om de 170 medewerkers efficiënter te plannen. Diverse softwaretoepassingen werden vergeleken tot men enkele maanden geleden een demo zag van de planningstool PlanExpert, tijdens één van de seminaries die EM Group (Sint-Niklaas) regelmatig organiseert. De directie van Lindelo was onmiddellijk overtuigd en na een referentiebezoek werd kort daarop een samenwerking opgestart.

Naast het planningsluik zorgde EM Group bij Lindelo tevens voor een koppeling met de tijdregistratie (via een virtuele klok) en een link naar het loonpakket Sprint van SD Worx.

Het implementatietraject verliep zeer vlot en snel, mede doordat men bij Lindelo zeer goed wist wat men wou. Een mooi voorbeeld van een goede projectleiding langs beide kanten (klant én implementator) en van een geslaagde samenwerking!

 

 

EM Group
Entrepotstraat 33
B-9100 Sint-Niklaas
Tel. +32 - (0)3 - 780 97 80
Fax. +32 - (0)3 - 777 21 48
http://www.emgroup.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Roger Van Hees

 

Realisaties