PlanExpert helpt De As om efficiënter te plannen.

 

Vzw De As ( Arendonk) groepeert een 8-tal tehuizen die van oudsher als algemene missie hebben: "Met alle middelen voorzien in het geestelijk en maatschappelijk welzijn van gehandicapten in de Kempen". De As telt een 80-tal medewerkers die dagelijks meehelpen om dit doel te bereiken.

De As gaat efficiënter plannen met PlanExpert.

Eén van de nieuwste middelen om bij die opdracht te helpen is de planningtool PlanExpert, die specifiek werd ontwikkeld voor de zorgsector. EM Group zorgde recent voor een vlotte implementatie van de software bij vzw De As.

Tot voor enkele maanden gebeurde de planning van de medewerkers decentraal in de 8 tehuizen van de groep. De manier waarop gepland werd (Excel, op papier,…) was ook zeer verschillend. De diverse aangeleverde prestatieoverzichten werden uiteindelijk verwerkt op de personeelsdienst.

Dankzij het gebruik van de PlanExpert software heeft men voortaan zowel centraal als decentraal een online overzicht van de planningen , kunnen de 8 planners + administratieve coördinator met behulp van dezelfde tool verlofsaldo’s consulteren, het aantal gewerkte uren raadplegen, worden extra prestaties en vergoedingen verrekend, enzovoort. Het plannen kan probleemloos gebeuren vanop afstand, dus ook van thuis uit.

Ondanks de vrij ruime groep en het decentraal karakter, verliep de opleiding van de 9 gebruikers/planners volledig volgens planning en budget.

PlanExpert zorgt ook hier voor meer efficiëntie en de beoogde toegevoegde waarde!

 

EM Group
Entrepotstraat 33
B-9100 Sint-Niklaas
Tel. +32 - (0)3 - 780 97 80
Fax. +32 - (0)3 - 777 21 48
http://www.emgroup.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Roger Van Hees

Realisaties